Notícies
Publicat el 12.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Primer ple del nou mandat
ple extraordinari cartipàs
Sessió extraordinària de tràmit per donar compte a diverses qüestions del cartipàs municipal

Aquest dilluns 10 de juliol es va celebrar la primera sessió del nou consistori d'Argentona, un ple extraordinari que va servir per donar compte dels decrets d'assignació del cartipàs municipal, amb la distribució de les regidories i tinences d'alcaldia, l'organització del govern local i les delegacions, així com la composició de les comissions informatives.

Xavier Collet, Joan Martín Garachana, Maria Mercè Juan i Mariona Pasqual assumiran per aquest ordre les quatre tinences d'alcaldia; la Junta de Govern estarà composta per Xavier Collet, així com els altres tinents d'alcalde i Bernat Calvo. També es van constituir les comissions informatives i la comissió especial de comptes i es va mostrar les atribucions d'aquests òrgans.

 Òrgan Col·legiat Ple ordinariPle Extraordinari Junta de PortaveusJunta de Govern Comissions InformativesComissió Especial de Comptes
 Percepció per assistència 394€197€197€346€164€164€

La presidència del Patronat del Museu del Càntir recaurà en el regidor Joaquim Capdevila i  la presidència del Consell Escolar municipal en el regidor Joan Martín Garachana. També es va donar compte de la constitució dels grups municipals.

Pel que fa a les mocions, es va aprovar per unanimitat l'acord del calendari de sessions ordinàries, que se celebraran l'últim dilluns de cada mes, a excepció del mes d'agost. Així com les Juntes de Govern seran el primer i tercer dilluns de cada mes.

El pròxim ple ordinari està previst pel 24 de juliol. D'altra banda, el govern va anunciar que el 27 de juliol hi haurà reunió de poble. 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800