Joventut

QUINES SÓN LES FUNCIONS DEL SERVEI DE JOVENTUT?

El Servei de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona articula els seus recursos i activitats mitjançant dos equipaments: el Casal de Joves d'Argentona i l'Espai Jove, situat al barri de Sant Miquel del Cros.

Ambdós serveis estan destinats a joves i adolescents a partir de 12 anys. Aquests punts de trobada juvenil són gratuïts, disposen de futbolí, billar, tenis taula, bàsquet i jocs de taula. Tanmateix, també es pot fer ús de les aules d'estudi per fer deures i treballs. S'ofereix també orientació personalitzada i ordinadors amb connexió a internet.

L'equip de Joventut ofereix una programació socioeducativa variada amb activitats sensibilitzadores, artístiques, culturals, reflexives, socials i emocionals, entre d'altres. Tot plegat, per omplir conjuntament les tardes d'activitats actives, creatives i participatives. Els usuaris i usuàries tenen al seu abast l'assessorament, la informació i l'orientació dels dinamitzadors/es així com un ventall de recursos d'oci, formació i prevenció amb voluntat de contribuir en el seu creixement personal i en la construcció de la identitat juvenil pròpia.El Servei de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona és present a les xarxes socials:

                                  

       facebook             KsalArgentona      
COMPROMÍS DE QUALITAT

Ens comprometem a:

     
  • Afavorir el creixement i construcció de la identitat personal dels i les joves mitjançant l'acompanyament, l'orientació i la informació pertinent.
  • Afavorir la convivència, l'autonomia personal i els hàbits saludables del jovent amb l'educació en valors.
  • Prevenir l'aparició de problemàtiques psicosocials dels i les joves.
  • Fomentar l'expressió cultural del jovent.
  • Fomentar l'autogestió, l'associacionisme juvenil i la cogestió d'activitats juvenils.
  • Fomentar la relació i els coneixements entre joves i entitats juvenils.
  • Oferir suport a les iniciatives juvenils.

CONDICIONS D'ACCÉS

Els Serveis de Joventut Municipals són per a joves a partir de 12 anys. Aquests poden adreçar-se als serveis per qualsevol consulta, així com per fer ús de tot el ventall de recursos.

AJUDEU-NOS A MILLORAR


Tothom qui vulgui contactar amb el Servei de Joventut per concertar una cita o per presentar suggeriments, pot trucar directament a l'Ajuntament al 93 797 49 00 o adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c/Gran, 59) o al correu electrònic oac@argentona.cat.

També es rebran qualsevol tipus de peticions a través del formulari web d'atenció ciutadana.

 
Dades del servei

Regidora de Joventut:
Joan Garachana Martín

Tècnica de Joventut:
Mònica Bertran

Dinamitzadors/es Socials:
Susanna Abril
Ferran Egea

Conserge:
Carme Canseco

Bústia de contacte

Telf. 93 797 49 00 

ENTITATS JUVENILS

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800