Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Pere Espelt Lleonart
Pere Espelt Lleonart
Publicat el 21.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Lloc de naixement: -Pere Móra

Càrrec: Regidor de govern, Primera tinença d'alcaldessa

Àrees: Urbanisme, Espai Públic, Habitatge i Medi Ambient

Partit polític: Unitat

Portaveu: No

Membre de Junta de Govern:

Membre de Comissions Informatives:No

Correu electrònic: espeltllp@argentona.cat

Xarxes socials:

Resultado de imagen de logo facebookResultado de imagen de linkedin logo

Perfil:

Enginyer de Camins especialitzat en urbanisme i mobilitat, va cursar després un diploma de 2 anys en Polítiques urbanes a l'Institut d'Urbanisme de París i posteriorment va fer un doctorat en urbanisme amb una tesi sobre l'avaluació de la petjada ecològica de la construcció de 6 models urbanístics diferents.

Trajectòria professional:

Nascut a Argentona fa 45 anys, ha estat professor universitari i investigador durant dotze anys, sotsdirector de l'Escola de Camins i sotsdirector del Departament de Transport i Territori a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha treballat com consultor d'enginyeria urbana i mobilitat per diversos municipis, consells comarcals i les Conselleries d'Habitatge i Medi Ambient, i d'Obres Públiques, com també en cooperació internacional per alcaldies de grans ciutats a la Federació Russa, Hongria, Brasil i a l'Àfrica, i al Pròxim Orient per la Comissió Europea. Des de 2015 a juny de 2019 ha estat assessor personal del vicepresident d'ICV en urbanisme i mobilitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (administració de 36 municipis). Actualment és regidor d'Argentona, cosa que compagina com professor i membre de la Comissió d'Urbanisme del Col·legi d'Enginyers de Camins de Catalunya, i avaluador de beques universitàries de postgrau i doctorat a la Fundació La Caixa i al Ministeri d'Educació d'Andorra. Titulat superior de piano pel Conservatori del Liceu, ha estat responsable de la secció de música del Centre Parroquial d'Argentona, organitzant tres temporades i dos cicles d'estiu de jazz i música clàssica.

Tipus: Càrrec electe

Dedicació: Exclusiva 100%

Retribució anual bruta: 33.000 € (No percep retribució per assistència al ple o d'altres òrgans col·legiats)

Dietes anuals (màxim): 0

Indemnitzacions anuals (màxim): 0

Activitats i béns: Consulta document

Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0

Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi susceptible de ser publicat. L'agenda de l'Alcalde, així com l'agenda institucional de tots els càrrecs electes, s'actualitzen setmanalment.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800