Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Pere Espelt Lleonart

Lloc de naixement: -Pere Móra

Càrrec: Regidor de govern, Primera tinença d'alcaldessa

Àrees: Urbanisme, Espai Públic, Habitatge i Medi Ambient

Partit polític: Unitat

Portaveu: No

Membre de Junta de Govern:

Membre de Comissions Informatives:No

Correu electrònic: espeltllp@argentona.cat

Xarxes socials:

Resultado de imagen de logo facebookResultado de imagen de linkedin logo

Perfil:

Enginyer de Camins especialitzat en urbanisme i mobilitat, va cursar després un diploma de 2 anys en Polítiques urbanes a l'Institut d'Urbanisme de París i posteriorment va fer un doctorat en urbanisme amb una tesi sobre l'avaluació de la petjada ecològica de la construcció de 6 models urbanístics diferents.

Trajectòria professional:

Nascut a Argentona fa 45 anys, ha estat professor universitari i investigador durant dotze anys, sotsdirector de l'Escola de Camins i sotsdirector del Departament de Transport i Territori a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha treballat com consultor d'enginyeria urbana i mobilitat per diversos municipis, consells comarcals i les Conselleries d'Habitatge i Medi Ambient, i d'Obres Públiques, com també en cooperació internacional per alcaldies de grans ciutats a la Federació Russa, Hongria, Brasil i a l'Àfrica, i al Pròxim Orient per la Comissió Europea. Des de 2015 a juny de 2019 ha estat assessor personal del vicepresident d'ICV en urbanisme i mobilitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (administració de 36 municipis). Actualment és regidor d'Argentona, cosa que compagina com professor i membre de la Comissió d'Urbanisme del Col·legi d'Enginyers de Camins de Catalunya, i avaluador de beques universitàries de postgrau i doctorat a la Fundació La Caixa i al Ministeri d'Educació d'Andorra. Titulat superior de piano pel Conservatori del Liceu, ha estat responsable de la secció de música del Centre Parroquial d'Argentona, organitzant tres temporades i dos cicles d'estiu de jazz i música clàssica.

Tipus: Càrrec electe

Dedicació: Exclusiva 100%

Retribució anual bruta: 33.000 € (No percep retribució per assistència al ple o d'altres òrgans col·legiats)

Dietes anuals (màxim): 0

Indemnitzacions anuals (màxim): 0

Activitats i béns: Consulta document

Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0

Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi susceptible de ser publicat. L'agenda de l'Alcalde, així com l'agenda institucional de tots els càrrecs electes, s'actualitzen setmanalment.

Publicat el 21.06.2019