Notícies
Publicat el 08.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Primer ple municipal del 2019
Sessió curta i de tràmit per obrir el darrer any de mandat
ple gener 2019

Aquest dilluns es va celebrar el primer ple ordinari del 2019, una sessió breu en què es van tractar principalment qüestions de tràmit. Entre els punts es va abordar el darrer informe presentat pel Síndic de Greuges, un assumpte que va donar peu a fer major difusió de la figura del Defensor del Vilatà, per tal de donar a conèixer aquesta figura entre la ciutadania.

Després d'una primera part de donar compte de decrets d'alcaldia i acords de la junta de govern, es va retirar de l'ordre del dia el punt de l'aprovació de l'annex del protocol per l'abordatge integral de la violència de gènere per tal de cercar major consens entre els grups municipals.

A l'apartat de precs i preguntes dels grups municipals, el regidor no adscrit va consultar sobre la situació d'abandonament a una parcel.la del veïnat de Les Ginesteres.

Des de Tots x Argentona es va sol•licitar informació sobre els costos del monument a la Memòria Històrica i del servei de manteniment de la piscina, i també en relació al tancament del Casal d'Avis del centre durant l'agost i les festes de Nadal. El portaveu del Partit Popular va voler felicitar públicament a tots els membres i voluntaris participants a la Comissió de Reis a l'arribada dels missatgers reials a La Sala. La sessió va concloure en poc més de mitja hora amb un petit torn obert al públic. El proper ple municipal està previst que se celebri el 4 de febrer.

Podeu escoltar el ple de gener de 2019 clicant al següent enllaç

Ple gener 2019

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800