Propostes 2017
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Al llarg del 2017 i el 2018 s'impulsaran importants inversions i iniciatives destacades, com la posada en marxa del projecte de nova biblioteca municipal a Can Doro, la remodelació de la plaça de Vendre, obres de millora a Les Ginesteres, l'arranjament dels carrers Josep Soler o Sant Ramon, la coberta de la pista exterior de la zona esportiva o la urbanització de Can Raimí, entre d'altres.

Durant la primera fase del procés participatiu es van recollir fins a 278 propostes de la ciutadania, entitats, consells i altres espais de participació. Tècnics i responsables polítics municipals les han avaluat i han definit si aquestes complien amb els requisits del procés i eren viables tècnicament i econòmicament i eren de competència municipal. A continuació pots consultar les propostes viables i que es van presentar als grups de debat ciutadà i aquelles propostes descartades del procés:

Sessions dels grups de debat

Es van constituir tres grups de ciutadans, que entre els mesos de maig i juny van celebrar dues sessions de debat per avaluar i seleccionar les propostes que es presentarien a la taula final del debat del pressupost participatiu, per tal d'escollir els deu projectes finalistes de la consulta ciutadana.

Acta Reunió 1 Grup 1Acta Reunió 2 Grup 1
Acta Reunió 1 Grup 2Acta Reunió 2 Grup 2
Acta Reunió 1 Grup 3Acta Reunió 2 Grup 3

Acta Taula Final de Debat Pressupost Participatiu 2017



 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800