Ajuntament d'Argentona / ArGENTonin@s / Benvinguda a Argentona
Benvinguda a Argentona

L'Ajuntament t'ofereix el Servei d'Acollida, un servei amb la voluntat d'informar, orientar i assessorar a qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui tenir més coneixement d'Argentona i del seu entorn.

Què és la “Font Picant”? Com puc obtenir la Targeta Sanitària Individual per primera vegada? Vull participar en alguna entitat, com ho faig? Quins tràmits haig de fer si vull portar a la meva filla que viu al meu país d'origen? Quan es fa l'aixecada del càntir? Tinc estudis finalitzats a l'estranger, els puc homologar?

Posem a la vostra disposició un agent d'acollida que us atendrà i recollirà tots aquells dubtes que tingueu, des de quins són els recursos municipals a l'abast i com funcionen, com podeu accedir al sistema sanitari, el món laboral, el sistema educatiu, com convalidar o homologar estudis expedits a l'estranger, quins drets i deures tenim com a ciutadans, la convivència ciutadana, tràmits d'estrangeria, cultura i tradicions catalanes, etc.

imatgeguiaacollidaSi desitgeu concretar una entrevista amb l'agent d'acollida ho podeu fer a través del telèfon 93.741.16.16 (ext. 413) o per correu electrònic servei.acollida@ccmaresme.cat. L'agent d'acollida es posarà en contacte amb vosaltres per tal de concretar una entrevista al més aviat possible. També podeu demanar més informació a l'Ajuntament d'Argentona.

Si és del vostre interès, també podeu participar en el Curs de Coneixement de l'Entorn, de 20 hores, on ampliem els continguts esmentats, esdevenint una oportunitat per conèixer millor la realitat catalana i el nostre municipi, alhora que conèixer altres persones.

Disposeu de la Guia d'Acollida d'Argentona, on trobareu una explicació dels diferents serveis municipals i les dades de contacte.

Benvinguts i Benvingudes a Argentona!

 
Tràmits i recursos
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800