Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Ajuntament d'Argentona / ArGENTonin@s / Benvinguda a Argentona
Benvinguda a Argentona

L'Ajuntament t'ofereix el Servei d'Acollida, un servei amb la voluntat d'informar, orientar i assessorar a qualsevol ciutadā o ciutadana que vulgui tenir més coneixement d'Argentona i del seu entorn.

Quč és la “Font Picant”? Com puc obtenir la Targeta Sanitāria Individual per primera vegada? Vull participar en alguna entitat, com ho faig? Quins trāmits haig de fer si vull portar a la meva filla que viu al meu país d'origen? Quan es fa l'aixecada del cāntir? Tinc estudis finalitzats a l'estranger, els puc homologar?

Posem a la vostra disposiciķ un agent d'acollida que us atendrā i recollirā tots aquells dubtes que tingueu, des de quins sķn els recursos municipals a l'abast i com funcionen, com podeu accedir al sistema sanitari, el mķn laboral, el sistema educatiu, com convalidar o homologar estudis expedits a l'estranger, quins drets i deures tenim com a ciutadans, la convivčncia ciutadana, trāmits d'estrangeria, cultura i tradicions catalanes, etc.

imatgeguiaacollidaSi desitgeu concretar una entrevista amb l'agent d'acollida ho podeu fer a través del telčfon 93.741.16.16 (ext. 413) o per correu electrōnic servei.acollida@ccmaresme.cat. L'agent d'acollida es posarā en contacte amb vosaltres per tal de concretar una entrevista al més aviat possible. També podeu demanar més informaciķ a l'Ajuntament d'Argentona.

Si és del vostre interčs, també podeu participar en el Curs de Coneixement de l'Entorn, de 20 hores, on ampliem els continguts esmentats, esdevenint una oportunitat per cončixer millor la realitat catalana i el nostre municipi, alhora que cončixer altres persones.

Disposeu de la Guia d´Acollida d´Argentona, on trobareu una explicaciķ dels diferents serveis municipals i les dades de contacte.

Benvinguts i Benvingudes a Argentona!

 
Trāmits i recursos