Ajuntament d'Argentona / Serveis / Participació ciutadana / Les deu propostes de la consulta ciutadana
Les deu propostes de la consulta ciutadana
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

De l'1 d'agost al 30 de setembre totes les persones empadronades a Argentona majors de 16 anys i aquelles que disposin d'alguna propietat al municipi poden participar a la consulta ciutadana del pressupost participatiu mitjançant el web www.argentona.cat/consulta

CalabrotUn nou local pel Cau

Projecte per dotar l'Agrupament Escolta Calabrot d'Argent d'un espai adequat per desenvolupar les seves activitats i que serveixi també de magatzem del seu material. El projecte i la partida contemplen el lloguer d'un local, l'adequació tècnica, de subministraments i seguretat del local.

Proposta econòmica: 125.000 € IVA inclòs

 

Programa d'ajuts per a la millora de l'eficiència energètica als domicilis 

Bossa d'ajuts a les famílies d'Argentona que gestionarà el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament per a la compra d'electrodomèstics de baix consum i la millora de l'eficiència a l'habitatge.

Proposta econòmica: 20.000 €


Recuperació marge esquerre de la riera d'Argentona 

Projecte d'adequació del marge esquerre de la riera, condicionant el terreny per tal de convertir-lo en un espai transitable i molt més agradable per als usuaris que vagin a peu o amb bicicleta, amb la instal•lació de mobiliari urbà. 

Proposta econòmica: 121.000 € IVA inclòs


Adequació Font Picant

Projecte per a la millora de l'espai de la Font Picant, amb una adequació d'espais lúdics, per al descans i jocs, amb la instal•lació d'una petita zona de pícnic i bancs, jocs infantils i alguns elements de salut. Instal•lació de punt d'informació i lavabos. A la zona de l'embotelladora, instal•lació de serveis bàsics per tal de condicionar aquest espai per a la celebració d'activitats familiars i municipals.

Proposta econòmica: 180.000 € IVA inclòs


Millorar la senyalització

Renovació i reforç de la senyalització informativa per millorar la mobilitat i millorar els cartells indicadors als equipaments municipals, punts d'interès i veïnats del municipi.

Proposta econòmica: 12.000 € IVA inclòs

Circuits esportius a l'espai públic per a joves i gent gran

Instal.lació de circuits de salut i per al foment de l'exercici físic a diverses zones i veïnats del municipi. Espais adreçats especialment als joves (workout) i la gent gran. El cost de cada circuit, que comptarà amb diferents elements d'exercici, i l'adequació de l'espai públic per instal.lar-lo, se situaria aproximadament al voltant dels 15.000 € + IVA

Proposta econòmica: 100.000 € IVA inclòs


Xarxa de sanejament a l'Avinguda Mediterrani 

Actuació urbanística per tal de donar solució a la inundabilitat de l'Avinguda Mediterrani i la millora de les canalitzacions dels baixants dels edificis. Aquesta via arrossega un dèficit en la infraestructura de la xarxa de sanejament que provoca molts problemes als veïns del Cros.

Proposta econòmica: 365.000 € IVA inclòs


Camins Escolars Segurs 

Millora dels itineraris als centres escolars d'Argentona, seguint el Pla de Camins Escolars elaborat per la Diputació de Barcelona. El projecte contempla actuacions de millora a l'accessibilitat a la via pública, com el disseny de recorreguts exclusius per als nens i nenes i zones limitades als vehicles, així com un programa de sensibilització i de participació ciutadana.

Proposta econòmica: 180.000€ IVA inclòs


Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics 

Instal•lació d'un punt a la via pública per a la recàrrega de vehicles elèctrics. Iniciativa que vol fomentar una mobilitat més sostenible, així com la inclusió d'Argentona en el mapa de municipis que compten amb punts de recàrrega de vehicles elèctrics, que suposa un al•licient per als usuaris d'aquesta energia.

Proposta econòmica: 40.000 € IVA inclòs


Millora de l'accessibilitat de la via pública 

Partida per a la millora de l'estat de la via pública i l'accessibilitat, i continuar impulsant el Pla d'Accessibilitat d'Argentona elaborat per la Diputació de Barcelona a petició de l'Ajuntament. La partida preveu millores en passos de vianants, senyalització, elements de protecció o passos elevats, entre d'altres.

Proposta econòmica: 260.000 € IVA inclòs


 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800