Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Sanitat
QUINES SĶN LES FUNCIONS DEL SERVEI DE SANITAT?

Des del Servei de Sanitat es porten a terme activitats de vigilāncia i control de:

  • La salubritat al poble. 
  • Els animals de companyia.
  • Les plagues urbanes.
  • El control de l'abastament d'aigua.
COMPROMÍS DE QUALITAT
  • Prevenir la Salut de la ciutadania mitjanįant controls de l'estat higienicosanitari.
  • Atendre les demandes i denúncies de la ciutadania. 
  • Promoure la recollida i l'acolliment dels animals de companyia abandonats. Tramitar el retorn immediat al seu propietari dels gossos identificats. 
  • Fer campanyes per a la vigilāncia i lluita contra mosquits tigre i altres plagues urbanes, 
  • Gestionar el cens dels animals de companyia. 
  • Donar les autoritzacions de tinenįa d'animals potencialment perillosos. 
CONDICIONS D'ACCÉS

El dret a un medi ambient adequat inclou el dret a gaudir d'un entorn ambiental segur per al desenvolupament de la persona i té, com a contrapartida, el deure de conservar-lo i l'obligaciķ per part dels poders públics de vetllar per una utilitzaciķ racional dels recursos naturals. Ha estat recollit en diverses declaracions de la ONU, com l aDeclaraciķ de Río sobre Medi Ambient i Desenvolupament de 1992 o el Protocol de Kioto de 2005. 

L'accés a la informaciķ ambiental estā regulat per la Llei 27/2006, de 18 de juliol, per la qual es regulen els drets d'accés a la informaciķ, de participaciķ pública i d'accés a la justícia en matčria de medi ambient. La ciutadania té el dret de rebre informaciķ ambietnal per qualsevol canal solˇlicitat, o bé la pot consultar a través de la pāgina web, amb l'objectiu de poder gaudir d'un medi ambient saludable i complir el deure de respectar-lo i protegir-lo.

Qualsevol persona que estigui interessada en obtenir més informaciķ sobre aquest servei pot adreįar-se a l'Oficina d'Informaciķ Ambiental de l'Ajuntament d'Argentona

AJUDEU-NOS A MILLORAR

S'atendran les reclamacions, queixes o suggeriments que ens ajudina millorar a l'Oficina Ambiental (c. Gran, 59) de 9:00h a 13:00h (dilluns, dimarts, dijous i divendres) i els dijous també de 16:00h a 19:00h (excepte des de l'1 de juny al 30 de setembre, ambdķs inclosos). O a l'adreįa de correu electrōnic infoambientals@argentona.cat.

També s'atendran a l'oficina d'Atenciķ Ciutadana (C/ Gran, 59), al correu electrōnic oac@argentona.cat o trucant directament a l'Ajuntament d'Argentona al 937974900.

 
Dades del servei

Regidora de Sanitat: Aina Gķmez

Contacte: infoambientals@argentona.cat

AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014