Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Sanitat
QUINES SĶN LES FUNCIONS DEL SERVEI DE SANITAT?

Des del Servei de Sanitat es porten a terme activitats de vigilāncia i control de:

  • La salubritat al poble. 
  • Els animals de companyia.
  • Les plagues urbanes.
  • L'abastament d'aigua.
COMPROMÍS DE QUALITAT
  • Prevenir la Salut de la ciutadania mitjanįant controls de l'estat higienicosanitari.
  • Atendre les demandes i denúncies de la ciutadania. 
  • Promoure la recollida i l'acolliment dels animals de companyia abandonats. Tramitar el retorn immediat al seu propietari dels gossos identificats. 
  • Fer campanyes per a la vigilāncia i lluita contra mosquits tigre i altres plagues urbanes, 
  • Gestionar el cens dels animals de companyia. 
  • Donar les autoritzacions de tinenįa d'animals potencialment perillosos. 
CONDICIONS D'ACCÉS

El dret a un medi ambient adequat inclou el dret a gaudir d'un entorn ambiental segur per al desenvolupament de la persona i té, com a contrapartida, el deure de conservar-lo i l'obligaciķ per part dels poders públics de vetllar per una utilitzaciķ racional dels recursos naturals. Ha estat recollit en diverses declaracions de l'ONU, com la Declaraciķ de Rio sobre Medi Ambient i Desenvolupament de 1992 o el Protocol de Kioto de 2005. 

L'accés a la informaciķ ambiental estā regulat per la Llei 27/2006, de 18 de juliol, per la qual es regulen els drets d'accés a la informaciķ, de participaciķ pública i d'accés a la justícia en matčria de medi ambient. La ciutadania té el dret de rebre informaciķ ambiental per qualsevol canal solˇlicitat, o bé la pot consultar a través de la pāgina web, amb l'objectiu de poder gaudir d'un medi ambient saludable i complir el deure de respectar-lo i protegir-lo.

Qualsevol persona que estigui interessada a obtenir més informaciķ sobre aquest servei pot adreįar-se a l'Oficina d'Informaciķ Ambiental de l'Ajuntament d'Argentona

AJUDEU-NOS A MILLORAR

S'atendran les reclamacions, queixes o suggeriments que ens ajudin a millorar, a l'Oficina Ambiental (c. Gran, 59) de 9.00h a 13.00h (dilluns, dimarts, dijous i divendres) i els dijous també de 16.00h a 19.00h (excepte des de l'1 de juny al 30 de setembre, ambdķs inclosos). O a l'adreįa de correu electrōnic  infoambientals@argentona.cat.

També s'atendran a l'oficina d'Atenciķ Ciutadana (C/ Gran, 59), al correu electrōnic oac@argentona.cat o trucant directament a l'Ajuntament d'Argentona al 937974900.

 
Dades del servei

Regidora de Sanitat: Aina Gķmez

Contacte: infoambientals@argentona.cat