Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Educaciķ
Quines sķn les funcions de l'Ārea d'Educaciķ?

L´Ārea d´Educaciķ de l´Ajuntament d´Argentona gestiona i administra les competčncies municipals en matčria d´educaciķ. El seu objectiu és contribuir a la qualitat de l´educaciķ promovent la millora de l´čxit escolar treballant en la promociķ de la igualtat d´oportunitats:

  • Promovent canals de comunicaciķ i interrelaciķ entre els diferents sectors de la comunitat educativa per tal d´assolir objectius comuns. 
  • Creant, gestionant i coordinant serveis i projectes de l´āmbit educatiu i formatiu, dins i fora dels centres escolars.

Per tal d´assolir aquests objectius es gestionen les competčncies municipals en matčria d´educaciķ i es participa amb altres administracions en la planificaciķ educativa.

Es fomenten  polítiques i activitats  de participaciķ educativa relacionades  amb l'entorn, la llengua, la cultura, la salut, el lleure, el medi ambient, la qualificaciķ professional, l'esport, la igualtat i d'altres de carācter social. 

Centres EducatiusPre-inscripciķ escolarpastilla web calendari escoles bressol
Calendari escolarProjectes i preusFitxa us centres educatius
PFICEM pestanyaPreinscripciķ Escoles Bressol

Compromís de qualitat

A l´ārea d´Educaciķ de l´Ajuntament d´Argentona es treballa amb indicadors qualitatius i quantitatius a partir dels quals s´elabora una memōria que recull la valoraciķ de tots els projectes, de manera que aquests es puguin anar millorant.

Pel que fa als PFI, anualment s´encarrega una auditoria externa d´avaluaciķ de la seva gestiķ. 

El Consell Escolar Municipal és l´espai on trimestralment la comunitat educativa comparteix experičncies.

D´altra banda, des de l´Ārea d´Educaciķ es participa de manera transversal en projectes d´altres ārees de l´Ajuntament d´Argentona com el Projecte DIL de Promociķ Econōmica i el Projecte d´habilitats parentals i čxit escolar de Serveis Socials.

Condicions d'accés

Drets de les persones usuāries

El dret a l´educaciķ és fonamental regulat a l´article 26 de la Declaraciķ Universal dels Drets Humans, així com a l´article 27 de la Constituciķ Espanyola i a l´article 3 de la Llei 12/2009, de 10 de juliol d´Educaciķ (LEC).

Deures de les persones usuāries

S´espera que les persones que facin ús dels serveis i/o prenguin part de les activitats i projectes impulsats per l´Ārea d´Educaciķ de l´Ajuntament d'Argentona facin un bon ús dels espais i les infraestructures municipals, així com que respectin els materials i instalˇlacions proporcionades. L´ús de les Escoles Bressol Municipals, estā regulat per un reglament propi.

Ajudeu-nos a millorar

En el cas del PFI, es disposa d´una bústia de queixes i suggeriments específica per a usuaris a situada a l´Escola Sant Miquel del Cros (Av. Mediterrānia, s/n). Per a la resta de qüestions relacionades amb la gestiķ dels projectes que duu a terme l'Ārea d´Educaciķ de l'Ajuntament d'Argentona, us podeu adreįar a la Tčcnica d'Educaciķ, Ana Petit, al correu electrōnic petitfa@argentona.cat