Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Comunicació
Quines són les funcions de l'àrea de Comunicació?

La regidoria de Comunicació s´encarrega de la gestió de la comunicació corporativa i institucional de la Corporació. El servei de comunicació duu a terme la difusió i promoció dels diversos serveis municipals, així com de les informacions i notícies d´interès.

Argentona també té una emissora de ràdio municipal, Ràdio Argentona (C/ de les Parres, 21-23), que emet diàriament a través del 104.6 FM i via online des de www.argentona.cat. L´emissora disposa a més a més del lloc web propi www.argentonacomunicacio.cat, que també inclou notícies de la vila.El seu canal principal és el web municipal www.argentona.cat, per apropar la gestió municipal i fomentar la interactivitat i la comunicació amb la ciutadania. Edita setmanalment un butlletí electrònic amb notícies d´Argentona i actes d´agenda destacats i compta amb presència a les xarxes socials:

facebookTWITTERlogo instagramflickr

L´equip de la ràdio elabora la revista municipal Cap de Creus, capçalera del butlletí municipal que surt al carrer amb una periodicitat bimensual i amb una tirada de 4.500 exemplars. El Cap de Creus inclou notícies d´actualitat i reportatges, entrevistes, així com un espai de cartes al lector i l´opinió dels grups polítics municipals.

Ràdio Argentona és present a les xarxes socials:

facebookTWITTERyoutube

logo instagram

logo ivoox


I el Cap de Creus:

logo instagram

Al canal de Youtube s'hi poden trobar resums d´entrevistes i actes públics. S'hi emeten alhora els plens municipals en directe. Al canal Ivoox s´hi poden descarregar els àudios dels principals continguts i programes de Ràdio Argentona per poder-los escoltar fora de l´horari d´emissió.

Compromís de qualitat

El Servei de Comunicació de l´Ajuntament d´Argentona està gestionat per professionals de la comunicació que s'acullen al Codi deontològic dels periodistes i al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública.

El Consell de Mitjans és un òrgan de participació ciutadana que pretén, entre altres objectius, garantir la independència i la neutralitat dels mitjans de comunicació municipals (Ràdio Argentona, Cap de Creus i www.argentonacomunicacio.cat), la pluralitat i el respecte als drets individuals i col•lectius. També vetlla per la professionalitat i la qualitat dels continguts dels mitjans de comunicació municipals, així com perquè aquests disposin dels recursos tècnics, humans i econòmics necessaris per desenvolupar correctament la seva tasca. I, finalment, estimular i impulsar iniciatives en el camp de la comunicació mediàtica de la vila.

Ajudeu-nos a millorar

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la comunicació corporativa de l'Ajuntament d'Argentona, el web www.argentona.cat o el butlletí electrònic contactar amb el Tècnic de Comunicació de l'ens, Sergi Fernàndez, al correu electrònic comunicació@argentona.cat o al telèfon 937974900 ext. 1131.

 
Contacte

Regidor Comunicació:
Carles Martínez
martinezqc@argentona.cat

Tècnic Comunicació:
Sergi Fernández 
comunicacio@argentona.cat
Tf: 93 797 49 00 Ext. 1131

Butlletí electrònic

Subscriu-te al butlletí 
electrònic de l'Ajuntament.Identitat corporativa

Descarrega't el manual d'identitat 
corporativa de l'Ajuntament.