Els formularis
 
CASALS I ACTIVITATS D'ESTIU PER A INFANTS I JOVES 2023

Des de l'Ajuntament d'Argentona volem fer difusió de les activitats que les entitats sense ànim de lucre del municipi portaran a terme durant les vacances escolars d'aquest 2023. Ens referim especialment a casals d'estiu o estades esportives i a d'altres propostes educatives i de lleure adreçades a infants i joves (tallers, jornades, festes, etc.).

Per això demanem la vostra col·laboració tot responent aquest formulari abans del 2 de maig. En el cas que alguna de les informacions que us demanem encara no estiguin tancades, ho podeu indicar amb el text “disponibles properament” i, així que ho tingueu, ens ho feu arribar per correu electrònic a vallesln@argentona.cat

D'altra banda, us volem recordar que El Decret 267/2016, de 5 de juliol, regula les activitats d'educació en el lleure i esportives en què participin més de quatre menors de 18 anys i que es desenvolupin a Catalunya: Organitzar i comunicar activitats d'educació en el lleure (Jovecat). Les entitats organitzadores han de vetllar pel seu compliment.

Moltes gràcies!

*
*Quin tipus d'activitat per a infants i joves teniu previst organitzar durant les vacances escolars d'aquest estiu 2023?
*
*A qui s'adreça el casal o activitat d'estiu? (marca totes les opcions que corresponguin)
En el cas de casals d'estiu: Alguns infants i joves amb NESE requereixen d'un suport addicional de monitoratge o vetllador/a. El vostre casal té previst oferir places per infants o joves amb aquesta necessitat?
*
*
*
*
En el cas de casals d'estiu, s'ofereix servei de permanències de 8h a 9h del matí
En el cas de casals d'estiu, s'ofereix servei de menjador (amb menú inclòs)?
*
*
En el cas de casals d'estiu, l'entitat organitzadora ha notificat o té previst notificar l'activitat a la Generalitat de Catalunya segons normativa vigent ?
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800