Opinió Grups Municipals
Publicat el 01.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Unitat - (juny-juliol 2019). Molta feina per fer
  • Comença la legislatura, i a Unitat tenim una responsabilitat molt gran. Hem estat la força més votada, quasi pel 40% de les persones que van votar el passat 26 de maig, i hem format un govern per fer d'Argentona un lloc millor aquests propers quatre anys.

    Vam ajuntar-nos amb l'objectiu de guanyar les eleccions i governar la vila, i ara comença un nou mandat en què tenim la possibilitat de fer-ho. Hem estat durant mesos treballant un programa participatiu que ens guiarà durant els pròxims anys per a governar. Un programa que posa les persones al centre: això vol dir que treballarem perquè a Argentona s'hi visquin vides dignes, perquè la xarxa de relacions entre la gent, entre les entitats, entre els comerços, sigui més forta i més rica. Vol dir que treballarem perquè la nostra vila sigui un exemple de drets i de llibertats.

    Ara és el moment de seguir empenyent projectes que faran d'Argentona un lloc millor, i també d'iniciar-ne de nous. És el moment d'impulsar grans projectes, com la nova biblioteca, però també d'arreglar les voreres i fer que els nostres carrers siguin un exemple de mobilitat accessible. És el moment de seguir fent créixer espais de participació i de seguir sent un dels pobles del país que més recicla. És el moment de les dones, de la gent jove, de la gent gran i la gent més vulnerable: volem ser el govern de totes aquestes persones i col•lectius.

    Però també volem ser el govern de la crítica i l'autocrítica: volem aprendre dels errors passats i buscar sempre les millors solucions. Volem escoltar de nou tots aquells sectors que no s'han sentit escoltats, volem fer arribar l'administració allà on encara no arriba, incloure tothom qui se sent exclòs. Ara és també el moment de reflexionar i avançar amb energies renovades.

    Per fer tot això, comptem amb un equip de govern potent, preparat i decidit. Però també us necessitem a vosaltres. Per fer-ho junts, per fer-ho juntes. Que aquests quatre anys que venen, aprenguem i construïm conjuntament.

    Article publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800