Cultura i Festes
Música
Concert de Nadal 2018 a La Sala d'Argentona

marato

concert nadal

Un any més tornem a tenir a la Sala l'esperat Concert de Nadal amb la Big Band Jazz Maresme. En aquesta ocasió la Big Band Jazz Maresme ens prepararà un concert molt especial en què l'orquestra i els seus solistes seran els protagonistes, tot repassant els grans clàssics de Big Bands i alguna adaptació nadalenca.

Aquest any ja i és tradició, comptarem amb la col·laboració del tenor Josep Fadó, reconegut internacionalment dins l'escena operística,  amb qui han estat treballant per adaptar alguns temes per aquest concert tan especial.  

Una proposta musical que de ben segur ens meravellarà. Un concert en què gaudirem de la fusió d'estils musicals totalment oposats, a priori,  que de ben segur ens sorprendrà. L'associació de comerços i serveis Argentona es Mou ens convidarà a una copa de cava solidària i tot l'import de la taquilla es destinarà íntegrament a la Marató de TV3.

Amb la col·laboració d'Argentona es Mou

Hora: 20.30 h
Preu: 4 €
(anticipada i taquilla). Les entrades anticipades a www.argentona.cat  i a l'Ajuntament (a partir del dissabte 8 de desembre) i, una hora abans de l'espectacle, a taquilla.

VENDA ENTRADES CLICANT SOBRE LA IMATGE

banner concer nadal 2018

Divendres
14
desembre
2018
20:30h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 20.30 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 4 €
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800