Ajuntament d'Argentona / SERVEIS / Cultura i Festes / Escola Bernat de Riudemeia
Escola Bernat de Riudemeia
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Festa Major d'estiu 2021
banner_horit

DIMECRES 4 D'AGOST

Ballada de Gegants acompanyats pels grallers de la colla i la banda MusicArgentona Escola Bernat de Riudemeia, 19 h 
Cal inscripció prèvia
Els gegants d'Argentona, després d'aquest llarg temps confinats, com tots nosaltres, finalment surten per donar una mica d'alegria a petits i grans. Al pati de l'escola faran diferents balls acompanyats dels grallers de la colla i la banda Musicargentona.
A càrrec Colla de Geganters i Grallers d'Argentona.

DIJOUS 5 D'AGOST Encenem la Nit! Escola Bernat de Riudemeia, 22.30 h encenem
Cal inscripció prèvia
Els Diables d'Argentona voldrien dansar amb els vilatans i les vilatanes sota les espurnes, però com que no pot ser, han preparat una mostra de figures i enceses perquè el públic pugui gaudir i redescobrir tots els elements que formen la colla.
A càrrec de Diables d'Argentona
Amb la presència de Protecció Civil d'Argentona
Retransmès en diferit al Canal de l'Ajuntament a YouTube

DIVENDRES 6 D'AGOST Ballada de Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove Escola Bernat de Riudemeia, 19 h 
Cal inscripció prèvia
La Cobla Bisbal Jove va ser creada el 3 de març de 1990 amb músics formats a l'Escola de Cobla Conrad Saló de la Bisbal d'Empordà, fundada l'any 1981. La seva oferta inclou audicions de sardanes, oficis solemnes, cercaviles, balls vuitcentistes, concerts pedagògics, enregistraments, aplecs i concerts de música per a cobla, i aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb diferents gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tota mena.


Rectorius Escola Bernat de Riudemeia, 22.30 h
Cal inscripció prèvia
Quintet de recent formació, integrat per cinc virtuosos: Jordi Nogueras (guitarra), Jordi Pegenaute (guitarra), Joan Rectoret (baix i composició), Roc Sala (teclats) i Mikel Weiss (bateria). El seu objectiu és donar veu a diverses cançons compostes per Joan Rectoret que tenien maquetades i que aquest va pensar que valia la pena de fer sortir a la llum. Temes propis on es barregen diversos estils musicals, del flamenc al rock passant pel pop, la clàssica i la fusió

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800