Opinió Grups Municipals
Publicat el 04.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Unitat - (Març-Abril-Maig 2020). Argentona contra la COVID-19
  • El passat 12 de març l'Ajuntament d'Argentona va activar el Pla de Protecció Civil Municipal i, immediatament, va començar a prendre mesures per preservar la màxima seguretat de la població davant de la pandèmia per la COVID-19. En tot moment hem volgut mantenir la ciutadania ben informada, reforçant els canals telemàtics i de contacte amb la ciutadania i publicant més de 198 notícies al web municipal i 750 a les xarxes socials, amb la informació més rellevant i actualitzada. .

    EN L’ÀMBIT ECONÒMIC, HEM IMPULSAT MESURES FISCALS, COM L'ENDARRERIMENT EN EL COBRAMENT DE TRIBUTS PER REDUIR LA PRESSIÓ DE LES FAMÍLIES, I DE SUPORT AL TEIXIT COMERCIAL I EMPRESARIAL D'ARGENTONA, AMB NOVES LÍNIES DE SUBVENCIONS DESTINADES A PAL·LIAR LA DISMINUCIÓ D'INGRESSOS PER LA DECLARACIÓ DE L'ESTAT D'ALARMA I AL FOMENT DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA.

    En l’àmbit social, estem fent un seguiment telefònic de l'estat de salut, física i emocional, a les persones més grans de 65 anys del municipi per ajudar-los en aquests moments d'angoixa i solitud. També treballem coordinadament amb l'ABS i les residències de gent gran d'Argentona, fent seguiment de l'evolució dels casos, assegurant-nos del compliment dels protocols d'aïllament per evitar els contagis, i facilitant-los tot tipus de material higiènic i EPIs. A més, hem ofert suport logístic als centres escolars fent arribar material escolar i dossiers educatius a alumnes amb dificultats d'accés tecnològic, així com kits de connectivitat i ordinadors.

    Volem agrair molt especialment a la ciutadania d'Argentona, especialment a les voluntàries i voluntaris, el vostre suport i generositat, i reconèixer al personal de l'ABS, de l'Ajuntament d'Argentona, de les empreses de serveis i centres educatius municipals l'esforç que esteu fent per continuar oferint un servei públic de qualitat en aquestes circumstàncies tan difícils

    Article publicat al Cap de Creus

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800