Notícies
Publicat el 17.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dimarts 23 de juliol s'obren les inscripcions a la cursa i la pedalada populars de Festa Major
Pedalada popular
Són proves no competitives amb inscripció gratuïta que se celebraran, com és habitual, els dies 5 i 6 d'agost al matí

La Festa Major d'Argentona té algunes propostes molt consolidades i que esdevenen ja un clàssic de la programació d'activitats. És el cas de les cites esportives ja habituals de la cursa i la pedalada populars, que se celebren els dies 5 i 6 d'agost al matí. Dues proves no competitives, adreçades a tota la família i en les quals el que prima és gaudir fent salut en una jornada distesa i divertida.

El proper dimarts 23 de juliol s'obren les inscripcions i el lliurament de dorsals a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona. La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins a mitja hora abans de l'inici de cada prova.

La cursa, amb sortida a les 9:30 hores des de la plaça Nova, presentarà en la seva 40a edició el seu recorregut urbà habitual, d'uns cinc quilòmetres de longitud. Pel que fa a la pedalada, que acumularà ja 21 anys, el circuit compta amb uns 11 quilòmetres pels entorns d'Argentona i la sortida es fa també a les 9:30 hores, però des de la plaça del Molí. És obligatori l'ús del casc i els menors han d'anar acompanyats d'un adult. Al final dels recorreguts, els participants podran refrescar-se i hidratar-se amb begudes i síndria.

Cursa i pedalada popular

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800