Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 24.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Sala i l'Escola Argentona s'estrenen diumenge com a col·legis electorals
Un total de 9.480 argentonins estan cridats a votar a les Eleccions Generals de diumenge
Eleccions Argentona

Argentona estrenarà aquest diumenge amb motiu de les Eleccions Generals del 26 d'abril dos nous col·legis de votació. La Sala i l'Escola Argentona substituiran l'Ajuntament nou i l'antiga fàbrica Velcro després de la proposta de reorganització del mapa de districtes electorals que es va aprovar fa uns mesos. Cal tenir en compte que l'accés a La Sala no es farà per l'entrada principal de l'edifici, des de la plaça Nova, si no pel carrer de Les Parres.

A més d'aquests nous espais, l'Antic Ajuntament, l'Escola Bernat de Riudemeia, l'Escola Les Fonts i l'Escola Sant Miquel del Cros conformaran els sis punts de votació. Aquests darrers dies els veïns i veïnes del municipi han rebut als seus domicilis la targeta censal, en què hi apareix el col·legi electoral assignat, una informació important ja que molts veïns i veïnes hauran de desplaçar-se a un punt de votació diferent al d'altres eleccions. 

El cens argentoní per aquests comicis al Congrés dels Diputats i al Senat serà d'un total de 9.480 persones. La jornada de votació s'iniciarà, com és habitual, a les 9 del matí i es podrà votar fins a les 8 de la tarda, moment en què es tancaran els col·legis i s'iniciarà el recompte de vots. Donat que es tracta d'unes Eleccions Generals, les meses comptaran amb dues urnes, una per al vot al Congrés, amb paperetes de les candidatures i sobres de color blanc, i l'altra per al Senat, amb papereta i sobre de color sèpia. Es recorda que a la papereta del Senat es pot marcar, com a màxim, fins a tres candidats entre totes les candidatures que s'hi presenten. A les 14 hores i a les 18 hores s'oferirà un avanç de participació.

Al següent enllaç podeu consultar amb més detall la relació de col·legis electorals i el nou mapa de districtes:

Col·legis electorals Argentona

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800