Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Els formularis
Pressupost participatiu 2018
Per tercer any consecutiu, l´Ajuntament d´Argentona impulsa un procés participatiu perquč la ciutadania decideixi en quč invertir 500.000 euros del pressupost municipal

Fins al 9 de marį qualsevol ciutadā pot presentar la seva proposta o propostes d'inversions, millores o iniciatives que li agradaria incloure al pressupost municipal del 2018. Fes arribar la teva proposta mitjanįant aquest formulari o amb la butlleta que trobarās al díptic informatiu que es repartiran als domicilis i que podrās deixar a l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā de l’Ajuntament d’Argentona (c/ Gran 59) o a l’Oficina municipal del Cros.

Tota la informaciķ sobre aquest procés de participaciķ ciutadana la trobarās al següent enllaį


Presenta la teva proposta o projecte 
*
*
*
*
Vols participar als grups de debat que avaluaran i seleccionaran les propostes que es portaran a la consulta ciutadana?

Si desitges fer d’altres comentaris relacionats amb aquest o d'altres assumptes, pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Participaciķ Ciutadana, trucant al 93 797 49 00 o bé enviant un correu electrōnic a participacio@argentona.cat. Moltes grācies per la teva participaciķ.

* D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament. Les dades de carācter personal objecte de tractament no es poden utilitzar per a finalitats incompatibles amb aquelles per a les quals les dades hagin estat recollides.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No