Opinió Grups Municipals
Publicat el 27.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Unitat - (Agost-Setembre-Octubre). L'ESTIU DE LA COVID-19
  • En aquest any tan excepcional, l'estiu –època de festes, reunions, vesprades i sal– va arribar com un gran repte enmig d'una gran incertesa, com el moment decisiu de la nova vida amb coronavirus. Des d'Unitat • Argentona per la República vam voler fer d'aquest repte, d'aquest estiu, un estiu memorable. I tal dit, tal fet, el mes de juliol van obrir-se les portes de la piscina municipal, amb totes les mesures de seguretat, per tal d'oferir aquest equipament durant els mesos de més calor, sobretot perquè els més menuts també en poguessin gaudir. Amb aquest objectiu es va becar a les famílies amb menys recursos.

    A UNITAT SEMPRE HEM CONSIDERAT QUE LES PERSONES HAN DE SER EL CENTRE DE LA POLÍTICA, QUE LA VIDA VA AL DAVANT I, PER AQUEST MOTIU, HEM VOLGUT QUE L'ESTIU DE LA COVID-19 HAGI ESTAT EL MILLOR POSSIBLE PELS NOSTRES INFANTS I JOVES, COM TAMBÉ PER LA NOSTRA GENT GRAN .

    Una altra forma de gaudir de la piscina ha estat l'activitat de gimnàstica aquàtica per a majors de seixanta-cinc anys, que va ser tot un èxit: no tan sols per la bona acollida de la iniciativa, sinó perquè enmig de la pandèmia va ser una activitat dinàmica, saludable i socialitzadora després de mesos de confinament, especialment durs també per a la gent gran. Grans i menuts han patit molt per la crisi de la Covid-19, i per això l'estiu era encara més seu. És per això que des del govern d'Unitat s'ha volgut donar suport a infants i joves per a gaudir de les vacances però també treure'n profit. Es van organitzar cursos de premonitors i premonitores de lleure per a joves, tot donant suport tècnic i econòmic a les entitats esportives i educatives per tal que poguessin desenvolupar plenament les seves activitats.
    A Unitat sempre hem considerat que les persones han de ser el centre de la política, que la vida va al davant i, per aquest motiu, hem volgut que el primer estiu de la Covid-19 (i esperem que l’últim!) hagi estat el millor possible pels nostres infants i joves, com també per la nostra gent gran. Un estiu per a poder sortir i tenir companyia; amb seguretat però retornant a la vida.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800