Opinió Grups Municipals
Publicat el 19.04.2018
ERC - Neixen Les JERC d'Argentona i Dosrius
  • Les JERC som un grup de joves d'Argentona i Dosrius amb consciència política i ganes de transformar el nostre entorn, els nostres pobles i la nostra societat. Creiem que una bona forma de definir-nos és a través del significat de cada una de les sigles de la organització:

    Joventuts: Som joves i per tant volem fer política amb i per als joves. Som els que millor coneixem les demandes i la situació del jovent.

    Esquerra: Creiem que l’única forma de lluita social enfront la situació política actual és amb un independentisme d'esquerres. Apostem pel socialisme com a sistema polític, econòmic i de valors.

    Republicana: Creiem en el republicanisme i en els valors que es desprenen d'aquest com, per exemple, la fraternitat, la igualtat i la justícia social.

    A més, apostem per altres lluites vitals per una transformació profunda i real. Aquestes són el feminisme, l'ecologisme, l'antifeixisme i la lluita en pro del col·lectiu LGTBIQ+

    Què volem fer?

    Com a moviment d'acció social i polític el nostre objectiu principal és la millora de la societat en la que vivim. Es per això que creiem en les idees defensades per les JERC com a bones eines per assolir tal fita. D'aquestes creiem que és important remarcar-ne algunes.

    Es vital per nosaltres impulsar la consciència política dels joves i incentivar la seva implicació i participació en moviments tant polítics com socials, a nivell local, comarcal o nacional. Per tant, un dels nostres objectius és ser una plataforma que doni veu en la política local als nostres iguals, els joves, i també un espai de transformació i creixement personal, així com una eina de formació.

    També volem actuar sempre amb un peu a les institucions i la política local i l'altre al carrer. Entenem que el treball de base amb els diferents agents locals, com entitats o associacions, és fonamental per a l'apoderament juvenil i l'assoliment i consolidació dels nostres objectius. Per altra banda, el carrer és per nosaltres un espai fonamental de visualització, difusió i lluita.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800