La Vila
Mur amb retrats contra l'estigma dels trastorns mentals
Acte solidari amb la Marató de TV3

La Fundació Setba organitza una enganxada fotogràfica participativa amb ITA Salud Mental, alumnes de l'INS Argentona i associacions veïnals a Argentona per La Marató de TV3.

L'acció, que rep el nom de “Posem cara a la salut mental”, consisteix en l'enganxada d'uns 30 retrats a mida real del fotògraf Oriol Segon Torra de nois i noies que conviuen amb trastorns mentals i que han participat en el projecte “Natura és Cultura” de la Fundació Setba i d'alumnes de l'INS Argentona. L'enganxada es farà en un mur de 30 metres de llarg i 1,50 metres d'alçada, en el centre d'Argentona.

“Posem cara a la salut mental” té per objectiu contribuir en el combat contra l'estigma de la salut mental i rep el suport de la Diputació de Barcelona, de l'Ajuntament d'Argentona, del centre educatiu INS Argentona, d'entitats veïnals i dels centre ITA Salud Mental. A més de l'empresa HP, qui s'ha encarregat de dur a terme les impressions.

Per contribuir en la recaptació de fons per La Marató de TV3, la Fundació Setba posa a la venda a la seva pàgina web les llesques artístiques elaborades durant el projecte “Natura és cultura”. Tots els diners recaptats aniran íntegrament per La Marató de TV3.

19 de desembre de 2021 a les 11 h 

Ubicació: Carrer Girona d'Argentona

Motiu: Enganxada participativa amb ITA Salud Mental, l'INS Argentona i associacions veïnals per La Marató de TV3 

Organitza: Fundació Setba

Diumenge
19
desembre
2021
11h
Lloc c/ Girona
Hora 11 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800