Opinió Grups Municipals
Publicat el 14.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
TxA - (Novembre-Desembre). I PER FI ACABEM AQUEST ANY 2020 !!!
  • Això és el que hauríem de pensar, ja que ha estat un any ple d'entrebancs i penúries. El vàrem iniciar amb el temporal Glòria a finals de gener; que ens va deixar un panorama de destrosses dantesques a Catalunya i també desperfectes a la nostra vila. I el mes de març, enmig d'un canvi sobtat en l'alcaldia del nostre poble, ens envaïa el COVID, el qual deixa al seu pas angoixes, dificultats, incerteses i s'endú, encara ara, molta gent pel camí.
    De fa poc a més, hem tingut la pèrdua irreparable d'en Pep, que tot just estem paint. Però hem de mirar endavant, perquè malgrat la boira i totes les negativitats que ens han acompanyat aquest any, cal posar-se a caminar i pensar que deixem enrere un any nefast. Hem de caminar cap a un 2021 amb il•lusió i energia. Hem de caminar cap a uns ajuts adaptats a les persones i entitats socials.
    Hem de caminar per tenir un pressupost real que ens ajudi a combatre la precarietat econòmica que ens trobarem. Hem de caminar perquè el 2021 pugui ser un any on puguem incentivar ajuts als sectors econòmics més afectats per la pandèmia.
    Hem de caminar perquè l'esperança, les ganes de treballar, l'empatia i l'esforç ens porti a unes millores urbanes, i a planificar els arranjaments en aquells espais municipals oblidats de fa temps.
    Hem de poder somriure i apaivagar el desànim, i que els ulls dels argentonins s'il•luminin per allà on passegin, ja sigui pel nucli urbà o pels meravellosos llocs encantats d'aquest entorn paisatgístic que ens envolta.
    Per què ara, sobretot ara, cal cuidar-nos i preservar allò tant important que tenim.

    Des de TxA volem desitjar-vos unes Bones Festes i que la grisor de l'any que deixem es transformi en un ventall ple de colors al 2021

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800