Opinió Grups Municipals
Publicat el 17.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
ERC (abril-maig 2019) ERC se suma a governar la vila amb valors republicans
  • Crear un artefacte polític que uneixi diferents sensibilitats polítiques sempre és un risc. Sempre hi pot haver tensions internes amb un col•lectiu poc cohesionat, hi ha la por a perdre seguidors que no combreguen amb alguna de les altres forces polítiques...

    Però el moment històric del país es mereixia fer aquest esforç a Argentona. Amb el resultat de les eleccions també s'han vist avalades decisions polítiques que, des d'una estratègia de l'oposició basada en el conflicte, s'havien utilitzat contra el govern. Estem parlant de l'eliminació de simbologia franquista, de la democratització dels noms dels carrers o de l'impuls del nou Pla d'Ordenació Urbanística, tan necessari per a el desenvolupament sostenible del municipi.

    Però també de polítiques que no són tan visibles: ajuts per a la contractació de persones aturades a les empreses del municipi, programes de formació per a joves, la reurbanització de Sant Miquel del Cros...

    LA GENT D'ERC ARGENTONA CONTINUAREM TREBALLANT DES D'UNITAT PERQUÈ ARGENTONA SIGUI UN LLOC MILLOR PER VIURE PER A TOTHOM, PERÒ ESPECIALMENT PER A LES PERSONES MÉS VULNERABLES.

    A partir d'ara, CUP, ERC, ICV i persones independents lleials als principis republicans, parlarem amb una sola veu des d'aquestes pàgines del Cap de Creus. La gent d'ERC Argentona continuarem treballant des d'Unitat perquè Argentona sigui un lloc millor per viure per a tothom, però especialment per a les persones més vulnerables. L'inici d'un mandat és una oportunitat per millorar tot allò que no s'ha fet prou bé, però també és l'ocasió per consolidar polítiques que han estat valorades positivament.

    És per tot això, que us agraïm el suport que ens heu donat i dir-vos que no deixarem de comptar amb tots vosaltres. Gràcies.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800