Cultura i Festes
Conferència
Conferència "Què fem els científics?"
Xerrada sobre l'activitat del científics en general, en què consisteix el mètode científic, com es forma un científic, quines activitats du a terme. Exemples viscuts pel conferenciant.

La professió de científic és força desconeguda pel públic en general en el nostre país. I paral·lelament la inversió en ciència referida al PIB tan a l'estat espanyol com a Catalunya és de les més baixes de la UE.

Per contra, es tracta d'una inversió molt rendible a mitjà i a llarg termini.

El conferenciant, ha treballat com a científic en una empresa pública de recerca de la Generalitat de Catalunya (IRTA) durant 40 anys. Un cop jubilat de la seva activitat com a investigador, el conferenciant  exposarà per una part en què consisteix genèricament l'activitat científica, quines són les etapes formatives dels científics, la relació entre ciència i tecnologia en el món actual i les vinculacions i efectes de la tecno-ciència en la societat.

En la segona part de la conferència i a partir de l'experiència personal d'una llarga trajectòria com a científic, el conferenciant il·lustrarà amb exemples viscuts les qüestions abans esmentades.

Divendres
22
novembre
2019
19h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19 h
Durada 1h 30m
Organitza Cultura i Debat
Preu Accés Lliure
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800