Opinió Grups Municipals
Publicat el 24.05.2017
Tots per Argentona - El paper del factor humà en les relacions polítiques
 • La diversitat de les persones que conformem l'Agrupació de Tots per Argentona és un aspecte clau i positiu en la nostra comunitat argentonina, ja que estem convençuts que aquesta és generadora de riquesa i, alhora, ens empeny a ser més tolerants, a escoltar més i a tenir en consideració tots els que ens envolten.

  Per assolir millors cotes de benestar i els objectius fixats ens cal relació, comunicació, molta solidaritat i empatia i, sobretot, treballar plegats. Unir esforços és el camí que ens duu a trobar objectius comuns, sabent acompanyar-nos dels que en saben més que nosaltres per a trobar les millors solucions respecte el que és més necessari a cada moment.

  L'Assemblea ciutadana de TxA celebrada fa pocs dies en el marc del saló de pedra és el motor que garanteix l'acció que els regidors del nostre grup hem de dur a terme des del lloc, a l'oposició, que els partits ens han forçat a ocupar.

  Som el grup més nombrós i potent, derivat de la fortalesa que ens dona tenir tanta gent a prop, persones crítiques amb la nostra actuació i que també ens reforcen en aquest pas per l'Ajuntament amb un únic objectiu: apropar les persones aportant la millor solució als grans i petits inconvenients que Argentona té avui, tals com trobar solució a la salut amb la construcció d'una piscina coberta que es pugui usar tot l'any, trobar el millor emplaçament i més econòmicament eficient a la ubicació de la nova biblioteca municipal, entre moltes d'altres qüestions que el Govern d'Argentona hauria d'afrontar.

  El grup coordinador de TxA continuem estant aquí, representants aglutinadors dels vostres desitjos, de les vostres il·lusions, de les vostres necessitats, i hi som amb un únic desig, el d'estar sempre prop vostre, aportant el que sabem i el que som, oferint-nos amb humilitat, però amb fermesa i il·lusió, amb un únic objectiu de contribuir en l'acció que dia a dia s'ha de fer des de l'Ajuntament.

  Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800