Notícies
Publicat el 20.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament renova el disseny del web municipal
Els dos portals actualitzen el seu disseny i milloren la funcionalitat d'algunes de les seves seccions
web2019

L'Ajuntament d'Argentona ha renovat aquesta setmana els portals municipals www.argentona.cat i www.argentonacomunicacio.cat, amb un nou disseny que vol facilitar l'accessibilitat i la navegació dels usuaris. S'han iutilitzat els nous colors i estils definits al manual d'identitat corporativa que es va aprovar a principis d'aquest 2018.

Un dels canvis més destacats ha estat la incorporació de criteris responsive per tal que els webs s'adaptin i optimitzin a tot tipus de dispositius, un aspecte molt a tenir en compte ja que en els darrers anys s'han multiplicat les visites a través del telèfon mòbil i les tauletes.

El web municipal incorpora una nova capçalera amb un frontal d'imatge més atractiu i diversos menús d'accés directe a aquells continguts més populars. També s'ha simplificat el cercador, per tal que l'usuari pugui localitzar amb més facilitat la informació.
Des de la portada es podrà accedir més còmodament a diversos continguts molt sol•licitats per l'usuari, com és el cas de l'agenda. El nou web separa a portada l'agenda d'activitats i l'agenda institucional. També s'ordenen els continguts multimèdia, com els arxius d’àudio de Ràdio Argentona.

Així mateix, les xarxes socials accentuen la seva presència a la portada del web, amb finestres per a Facebook, Twitter i Instagram.

El web www.argentonacomunicacio.cat també incorpora una reorganització dels continguts per facilitar l'experiència de l'usuari i la cerca d'informació i arxius, reforçant l'apartat multimèdia i les xarxes socials.

També una app municipal

En les properes setmanes l'Ajuntament d'Argentona també presentarà una aplicació mòbil disponible tant per Android com iOS. Es tracta d'un nou pas endavant per seguir obrint i acostant la informació i l'accessibilitat de l'administració local a la ciutadania a través de les noves tecnologies. Mitjançant aquesta aplicació els usuaris podran consultar les principals seccions i continguts web, a més de rebre avisos i notificacions d'aquelles informacions d'interès.

L'app permetrà, a més, d'altres funcionalitats com activar-nos recordatoris d'aquells actes d'agenda que ens interessin,  posar-nos en contacte amb l'Ajuntament per fer una consulta, presentar una queixa o bé avisar d'alguna incidència o desperfecte a la via pública, adjuntant fins i tot un arxiu d'imatge i la geolocalització.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800