Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Ajuntament d'Argentona / Serveis / Igualtat i Solidaritat
Igualtat i Solidaritat
QUINES SĶN LES FUNCIONS DE L'ĀREA DE D'IGUALTAT I SOLIDARITAT?

La principal funciķ del Servei d'Igualtat i Solidaritat és el desenvolupament de polítiques i accions per promoure la Igualtat, articulades a través del Pla d'Igualtat 2012-2020. L'objectiu és afavorir la implementaciķ d'accions de sensibilitzaciķ, detecciķ, prevenciķ i atenciķ per promoure la Igualtat de gčnere, tant les adreįades a la poblaciķ general, com les que s'adrecen als agents i entitats educatives i de lleure que incideixen en el nostre āmbit territorial. 

L'Ajuntament d'Argentona colˇlabora amb programes de Solidaritat i Cooperaciķ Internacional mitjanįant el suport a projectes de cooperaciķ al desenvolupament. També treballa perquč hi hagi una major sensibilitzaciķ i participaciķ d'entitats de la vila amb l'objectiu d'arribar a adquirir un major compromís com a ciutadans i ciutadanes. 

activitats_bonaserveis_atenciķ i suportprestacions_ajuts
pastilla web igualtatprotocol

COMPROMÍS DE QUALITAT

- Fer polítiques i programes preventius envers la Igualtat i la solidaritat adreįades a tots els centres educatius de la poblaciķ. (*)

- Complir amb la Llei 3/2007, d'igualtat efectiva entre homes i dones, la Llei 5/2008 del dret de les dones a erradicar la violčncia masclista i la Llei 17/2005, d'Igualtat efectiva entre homes i dones. 

- Convocatōria anual de subvencions per a projectes de foment de la igualtat i la solidaritat adreįada a les entitats que figurin inscrites al Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament d'Argentona. (*)

- Oferir formaciķ i assesorament, així com suport logístic i organitzatiu, per a quč les entitats locals puguin millorar la qualitat del seus projectes en l'āmbit de la Igualtat i solidaritat. 

- Afavorir la participaciķ i la consulta en la presa de decisions.

- Facilitar l'accés a la informaciķ i recursos. 

(*) Important: Compromís sotmčs a la disponibilitat pressupostāria. 

CONDICIONS D'ACCÉS

Tots els ciutadans tenen dret a accedir i obtenir informaciķ actual, veraį i eficaį, d'una forma āgil de tot allō que els pugui interessar o afectar. 

Es pot solˇlicitar una entrevista amb la persona responsable del servei i rebre atenciķ personalitzada. 

AJUDEU-NOS A MILLORAR

Tothom que vulgui contactar amb el servei d'Igualtat i Solidaritat per concertar una cita o bé per presentar suggeriments pot trucar directament al Ajuntament al 93.797.49.00 o adreįar-se a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana (c/ Gran, 59) o al correu electrōnic oac@argentona.cat

Es rebran alhora qualsevol tipus de peticions a través del formulari web d'atenciķ ciutadana.

DESTAQUEM
IGUALTAT I SOLIDARITAT
Dimarts, 30-05-2017 17:30h - Sala d'actes de l'ajuntament
Dades del servei
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014