Opinió Grups Municipals
Publicat el 27.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
PSC - (Agost-Setembre-Octubre). EL COMPROMÍS INSTITUCIONAL DEL PSC AMB ARGENTONA
 • El grup socialista ha manifestat el seu compromís amb la governança de la vila oferint un pla d'actuació i redreçament social, sanitari i econòmic per donar sortides a la crisi derivada de la pandèmia i, amb sentit institucional, l'ha ofert al conjunt de forces polítiques municipals. El compromís institucional del PSC també s'ha vist reflectit en el seu vot favorable a l'aprovació del pla d'ordenació urbana (Poum) que tanta falta fa, després d'haver estat encallada feia més de dos anys.

  EL PSC A FAVOR DE LA GOVERNANÇA, CONTRA LA PARÀLISI DEL GOVERN I PER UNS MITJANS PLURALS


  El grup socialista ha fet palès el compromís amb la governança, proposant: fer d'Argentona una vila verda i sostenible; o un acord en contra de les ocupacions il•legals per delinquir d'habitatges; o també en contra del maltractament d'animals. Totes elles, propostes aprovades per la majoria del Ple. Paradoxalment, en algun cas, malgrat el vot contrari de la minoria governant, com en les referides ocupacions d'habitatges delictives. Amb les seves interpel•lacions el grup socialista es veu en l'obligació de denunciar i posar en relleu la paràlisi majúscula en l'estat d'execució de les inversions previstes al pressupost i la lentitud i manca de coordinació que quotidianament els vilatans registren en la gestió dels assumptes municipals.
  D'altra bada, el grup socialista ha manifestat la necessitat de que es garanteixi la independència i la neutralitat dels mitjans de comunicació́ municipals i dels professionals que hi treballen per garantir-ne, alhora, la seva pluralitat en tant que mitjans públics.
  Per això cal activar el Consell de Mitjans de comunicació (CoMCA), òrgan de control. Cal recordar que el ple municipal va aprovar, amb el vot majoritari dels quatre grups a l'oposició, una moció de reprovació de la regidora de mitjans (i alcaldessa), per la seva inactivitat al respecte i va demanar una reorientació de la regidoria, encarregada de dinamitzar el CoMCA.

  Article publicat al Cap de Creus

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800