Notícies
Publicat el 30.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns ple municipal d'octubre
La sessió començarà a les 18:30 hores i es podrà seguir en streaming al web municipal i a Ràdio Argentona

El proper dilluns 4 d'octubre, a les 18:30 hores, se celebrarà el ple corporatiu municipal ordinari de l'Ajuntament d'Argentona.

L'ordre del dia inclou, entre d'altres, assumptes com l'elecció del Jutge de Pau de la vila d'Argentona, una modificació de crèdits i la modificació de diverses ordenances fiscals.

També s'inclou la proposta de convalidació de la relació de llocs de treball; l'aprovació del calendari d'obertura dels establiments comercials. L'apartat de mocions recull dues propostes, una del grup municipal socialista de condemna a les agressions i a la vioència exercida contra persones del col·lectiu LGTBI; i també de Fran Fragoso, contra la pujada de la tarifa de la llum i per a l'aprovació d'una línia d'ajuts per als autònoms del municipi.

El ple es podrà seguir en directe per streaming al web municipal i a Ràdio Argentona.

Podeu consultar l'ordre del dia al següent enllaç:

Ordre del dia

participació dels veïns i veïnes

Els veïns i veïnes tindran l'oportunitat de traslladar preguntes i que s'abordaran un cop finalitzi l'ordre del dia de la sessió. La regidoria de Participació Ciutadana posa a l'abast una bústia per rebre les qüestions que tinguin a veure o no amb el ple, fins a 48 hores abans de la seva celebració. Una vegada comenci el ple, també es podran formular qüestions que tinguin a veure amb la sessió, sempre que es formulin abans de l'inici del torn de precs i preguntes dels grups municipals.

Hi ha dos vies principals per fer arribar les preguntes:

També es poden fer arribar per altres canals de contacte de la regidoria de Participació Ciutadana  de l'Ajuntament.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800