Opinió Grups Municipals
Publicat el 19.07.2017
ERC - L'ajuntament i el referèndum compromesos amb la democràcia i amb Catalunya
  • El passat 1 de juliol va tenir lloc l'acte de suport del municipalisme a la celebració del referèndum de l'1 octubre. Organitzat per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), va comptar amb la presència de més de mig miler d'alcaldes i alcaldesses d'arreu de Catalunya. Una imatge d'unitat del territori difícil d'ignorar.

    Cap gest és sobrer en aquest projecte col·lectiu que s'aproxima al desenllaç. Els pròxims mesos són crucials pel país. És per això que a les portes de l'1-O, el món local ha volgut demostrar que està a l'altura de la gravetat del moment i que el Govern del país no camina sol en l'organització de la consulta. Anem a una i anem a totes.

    El compromís de l'Ajuntament d'Argentona amb el referèndum és també clar, i es donarà tot el suport logístic i organitzatiu necessari i es cediran els locals municipals per a fer-lo possible. La presència del grup municipal d'ERC al govern és garantia que així sigui.

    Des d'un profund sentit de la democràcia i amb la voluntat d'escollir plegats el futur del nostre país, no contemplem més que fer el possible perquè la gent s'expressi en les urnes.

    Cada argentoní i argentonina ha de poder manifestar el seu acord o desacord amb què Catalunya esdevingui un Estat independent amb forma de República. I ho ha de fer en plena normalitat, amb accés a argumentaris plurals, amb absència de coaccions i amenaces.

    No dubteu que obrirem els col·legis electorals l'1-O. El sentit del vot ja és cosa vostra.

    Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800