Opinió Grups Municipals
Publicat el 31.10.2015
Tots per Argentona - Tots per Argentona, una actitud i una política propositiva
  • Quan surt aquest Cap de Creus ja fa 130 dies que s'ha constituït el nou govern de l'Ajuntament d'Argentona. Temps suficient perquè els argentonins i argentonines puguem veure les línies estratègiques i les prioritats del govern de CUP, PSC i ICV. Però, a hores d'ara, no les hem vist. Tots per Argentona com a grup preparat per governar, i amb la confiança majoritària dels electors d'Argentona, no ha parat de presentar propostes de gestió del que ens afecta en la vida diària d’àmbit tant local com general, amb qüestions com les que plantegem tot seguit:

    Respecte l'arbrat de la via pública els vam demanar que informessin els veïns del model de poda i la seva periodificació per millorar resultats en l'equilibri de la salut i la qualitat de vida, tant de les persones com dels arbres. Lluny d'això, han iniciat la poda sense informar i en un moment massa calorós que és qüestionat per experts i que poden produir més malures en l'arbrat.

    A iniciativa de Tots per Argentona es va aprovar que el 2017 tot el municipi podrà disposar del servei de recollida d'escombraries a la porta de casa seva. Amb aquesta millora tots disposarem d'aquest servei que ha esdevingut el millor de cara a facilitar als veïns no haver de desplaçar-se a contenidors, tenir neta la via pública, evitar contaminació ambiental, obtenir el millor retorn econòmic per a les arques municipals i, en conseqüència, abaratir els costos de la gestió dels residus. La creació d'un banc de terres ha estat la primera proposta que hem fet al govern amb la finalitat de trobar una nova sortida a persones que actualment es troben en atur. Ofereix la possibilitat de guanyar-se la vida treballant la terra i fiançant el sector agrícola argentoní. Des del Servei de Promoció Econòmica municipal haurien de donar forma a la proposta i vehicular-la, per a totes les persones interessades.

    Ja ho vam dir: Tots per Argentona fem propostes de Govern que esperem siguin executades per a qui pertoca.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800