Notícies
Publicat el 21.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona celebrarà una Festa Major adaptada a les circumstàncies
Comunicat Ajuntament d'Argentona
Comunicat de l'equip de govern en relació a les mesures de seguretat i les garanties que es prendran en la celebració de les diverses activitats programades, i que s'adaptaran a les condicions que estableixin en tot moment les autoritats sanitàries competents

Argentona celebrarà a principis d'agost la Festa Major de Sant Domingo, una cita que forma part indiscutible de la tradició, la història i el patrimoni cultural i festiu del nostre municipi. Serà la Festa Major més segura i amb més controls que s'hagi celebrat mai, amb totes les garanties.

La crisi sanitària en què ens trobem farà que l'edició d'enguany alteri part de la seva programació habitual i que alguns dels actes previstos puguin veure's afectats fins al darrer moment.

Amb la màxima prudència i responsabilitat davant els moments actuals, i atenent en tot moment a les condicions que puguin establir les autoritats sanitàries competents, l'Ajuntament d'Argentona establirà tot un seguit de mesures de seguretat per vetllar per les condicions sanitàries de totes les persones assistents als actes.

Així mateix, creiem imprescindible també mantenir el nostre compromís amb la dinamització del municipi, en l’àmbit econòmic, comercial i de serveis, cultural i social. Per això la Festa Major 2020 tindrà un component marcadament local, de proximitat. En aquestes moments de serioses dificultats, l'Ajuntament d'Argentona ha d'estar més que mai al costat dels seus veïns i veïnes i de tots els sectors que estan patint de manera molt severa els efectes d'aquesta pandèmia.

La Festa Major posarà una nota d'alegria a un any ple d'incerteses, amb aforament limitat i respectant les màximes mesures de seguretat. Caldrà fer reserva prèvia per accedir als actes, s'implantarà una aplicació mòbil que ens permetrà regular els aforaments i oferir informació a la ciutadania en temps real. Diverses activitats habituals de la programació s'han suspès i d'altres no estaran obertes al públic. També es farà un esforç per retransmetre i oferir en directe des dels canals de comunicació municipals aquelles activitats més destacades.

Perquè la nova realitat o normalitat no ha de suposar renunciar a unes arrels ni a la identitat que ens reconeix com a poble.

Equip de govern
Ajuntament d'Argentona

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800