Notícies
Publicat el 26.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Se suspèn la Garrinada 2020
Garrinada 2020
  • La programació de Festa Major inclourà un cicle de concerts adreçats al públic jove
  • Tindran lloc a l'escola Les Fonts, en horari de tarda-vespre, i amb entrada a preus assequibles

L'Ajuntament d'Argentona i l'Associació La Garrinada anuncien la suspensió de l'edició d'enguany

Els membres de l'assemblea, d'acord amb l'Ajuntament, han pres la decisió per prudència i responsabilitat, i amb l'objectiu de celebrar aquest esdeveniment l'any vinent amb normalitat.

Davant la necessitat d'organitzar activitats amb les millors condicions possibles de seguretat sanitària i higiene, controlar les aglomeracions i reduir el risc de contagi, l'edició d'enguany de la Festa Major apostarà per un format diferent, adreçada al públic local, i adaptada a la situació extraordinària ocasionada per la crisi de la COVID-19.

Cicle de concerts a l'escola Les Fonts

Per tal de compensar l'absència de La Garrinada, la programació de Festa Major inclourà enguany un cicle de quatre concerts per als joves d'Argentona el 4, 5 i 6 d'agost al pati de l'escola Les Fonts. Seran espectacles musicals a preus assequibles i amb aforament limitat, en horari de tarda-vespre i organitzats pels membres de l'Assemblea La Garrinada.

L'Ajuntament d'Argentona agraeix el compromís i comprensió del col·lectiu Garrinada, així com de la resta d'entitats i agents que participen en l'organització de la Festa Major.  Els moments extraordinaris en què ens trobem demanden fer compatible la festa i la diversió amb la màxima seguretat sanitària possible.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800