Notícies
Publicat el 20.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Sant Jordi a casa
Sant jordi a casa

Al llarg de la setmana s'organitzen diverses activitats i propostes virtuals per commemorar la diada.

La Mostra d'entitats, que s'havia de celebrar el proper dissabte 25 d'abril, s'ajorna fins l'any vinent

El Premi Burriac també ajorna unes setmanes l'anunci del veredicte del jurat i el lliurament del premi de l'edició 2020

La biblioteca municipal d'Argentona ha preparat una sèrie de propostes i activitats virtuals per tal de celebrar i commemorar la festa de Sant Jordi d'aquest proper dijous 23 d'abril, adaptant-se a les circumstàncies excepcionals en què ens trobem aquestes setmanes. 

La setmana passada La Cambra del Llibre, que reuneix representants del sector editorial, i el Gremi de Floristes, van anunciar la proposta de traslladar la festa literària i de la rosa al 23 de juliol. Però es poden buscar moltes opcions.

Si fa uns dies la biblioteca va posar en marxa un concurs de fotorelats, amb data límit fins aquest dimecres, aquesta setmana ens portarà, la conferència a través del Live d'Instagram de la biblioteca - Dimarts a les 18 hores - on en Toni Marí ens parlarà de llibres sobre la Terra Mitja, el món fantàstic que va donar a conèixer J.R.R.Tolkien en la seva obra: Silmarion, El Hobbit i El Senyor dels Anells entre d'altres.

Al llarg de tota la setmana, Devivaveu&Família ens acostarà Contes d'estar per casa, que es podran veure tant a l'Instagram com al Facebook de la biblioteca municipal.

Sons de Sant Jordi

També aquests dies, la biblioteca convida a la ciutadania a participar en un homenatge als llibres i la lectura, amb la gravació de passatges literaris d'un màxim de 30 segons i enviar-lo per whatsapp al telèfon 657597694. El dia de Sant Jordi es podran escoltar tots els missatges a través dels altaveus d'un dels vehicles municipals que recorrerà els carrers de la vila

La Mostra d'Entitats, al 2021

Aquesta setmana també havia de ser molt especial per la celebració d'una nova edició de la Mostra d'Entitats d'Argentona, que havia d'aplegar una quarantena d'associacions i entitats locals en una intensa jornada d'activitats, exhibicions i parades al voltant de la plaça Nova. 

Davant la crisi sanitària i la previsió que els actes multitudinaris al carrer es vegin afectats per limitacions i restriccions en els propers mesos, la regidoria de Participació Ciutadana i la resta de departaments implicats en l'organització han consensuat ajornar aquest esdeveniment fins al 2021.

EL PREMI BURRIAC AJORNA UNES SETMANES EL VEREDICTE

Per altra banda, també el jurat del Premi Burriac de recerca històrica i social d'Argentona ha decidit ajornar unes setmanes l'anunci del seu veredicte i l'acte de lliurament del premi, fins que no es restableixi una certa situació de normalitat.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800