Notícies
Publicat el 25.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou cicle de sessions formatives per a entitats
El mes de març s'organitzaran xerrades sobre fiscalitat i codi ètic adreçades a les associacions del municipi
Xerrades entitats

En el marc del Pla de dinamització associativa que impulsa des de fa temps la regidoria de Participació Ciutadana, el proper mes de març s'ha organitzat un nou cicle de dues sessions formatives adreçades a les entitats del municipi.

A les anteriors edicions del cicle s'han tractat assumptes com la comptabilitat, marc legal i transparència, el certificat digital o com les entitats poden sol·licitar una subvenció a l'Ajuntament, en aquesta ocasió s'aborden qüestions com l'aplicació del codi ètic a les associacions i principis de fiscalitat per a entitats sense ànim de lucre.

La primera sessió, Aplicació del codi ètic a les associacions, tindrà lloc el divendres 15 de març a les 19 hores, al Saló de Pedra, i tindrà una durada aproximada d'1 hora i mitja. L'objectiu és oferir una base d'assessorament, conducta i regulació que puguin incorporar les entitats en el seu funcionament, i que serveixi també com a eina per a definir alguns aspectes jurídics de l'associació.

Per la seva banda, el dissabte 23 de març a les 10 del matí, a la sala d'actes de l'Ajuntament (c/ Ramon Par) s'oferirà la xerrada sobre Principis bàsics de fiscalitat, que pretén acostar les principals novetats i canvis fiscals i presentar les obligacions i beneficis fiscals de les entitats sense ànim de lucre. La formació tindrà una durada de 4 hores, amb una pausa.

Totes aquestes xerrades són gratuïtes i pot assistir-hi qualsevol representant de l'associació. Només cal inscriure's prèviament al formulari que trobareu al següent enllaç. Les places són limitades.

Cicle xerrades

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800