Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Els formularis
Cicle de xerrades i tallers amb entitats

La regidoria de Participaciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona organitza, amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona, un cicle de xerrades i tallers formatius que s'adreįa a les entitats del municipi i que s'inclou en el Pla de Dinamitzaciķ per enfortir el teixit associatiu municipal.

Els tallers consten de dues sessions de dues hores cadascuna. L'assistčncia és OBLIGATŌRIA a les dues sessions.

* Inscripcions al taller de Marc legal i Llei de Transparčncia fins el 2 de marį.

* Les inscripcions al taller de Comptabilitat per a associacions (19 i 26 de febrer) es van tancar el passat 9 de febrer.

*Taller
*
Dades personals
*

Si desitges fer d’altres comentaris relacionats amb aquest o d'altres assumptes, pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Participaciķ Ciutadana, trucant al 93 797 49 00 o bé enviant un correu electrōnic a participacio@argentona.cat. Moltes grācies per la teva participaciķ.

* D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament. Les dades de carācter personal objecte de tractament no es poden utilitzar per a finalitats incompatibles amb aquelles per a les quals les dades hagin estat recollides.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
 
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014