Notícies
Publicat el 28.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona s'omplirà de color amb la Diada de la Flor
Diada de la Flor
El cap de setmana del 2 i el 3 de juny arriba una de les cites destacades del calendari, amb les tradicionals catifes de flors als principals carrers del centre

El primer cap de setmana de juny arriba una de les cites més importants del calendari festiu i cultural d'Argentona, amb la celebració de la Diada de la Flor, un esdeveniment de referència en què l'Ajuntament, amb el suport de les entitats, la Comissió organitzadora i els establiments col•laboradors, omple de color i activitats el centre de la vila.

L'engalanament dels carrers, amb les catifes i composicions florals esdevindrà de nou el gran reclam del cap de setmana, acompanyat de cites tradicionals com L'ou com balla, a la font del pati del Museu del Càntir que oferirà portes obertes. Una de les propostes també destacades serà l'oportunitat de visitar el jardí de la casa d'estiueig de Puig i Cadafalch, a la plaça de Vendre, i que per l'ocasió també s'haurà engalanat i ambientat.

El Saló de Pedra també oferirà una exposició floral al llarg del cap de setmana, a banda d'altres propostes com un taller a la biblioteca, la Fira d'artesania i Alimentació que s'instal•larà a la plaça Nova, o la Trobada de Plaques de Cava.

Podeu consultar la programació al següent enllaç

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800