Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
banner cicle xerrades 2
Nou cicle de xerrades i tallers amb entitats
A l'abril s'oferirā a les associacions una formaciķ sobre el procediment per solˇlicitar subvencions i al maig una relacionada amb el certificat digital.

La regidoria de Participaciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona organitza la segona part del cicle de xerrades i tallers amb entitats, que atén les inquietuds i necessitats formatives expresades per les entitats durant la primera part del cicle.

La primera proposta d'aquesta fase serā la xerrada sobre Com demanar una subvenciķ de l’Ajuntament, que es es repetirā els dies 16  d'abril a les 19:00 i el 20 d'abril a les 20:00 a la Sala d'actes de l'Ajuntament Nou, per tal de facilitar-ne l’assistčncia al māxim nombre de persones. Aquesta xerrada anirā a cārrec de personal de l’Ajuntament d’Argentona. El dia 31 de maig (19 hores, Salķ de Pedra de l’Ajuntament Vell) se celebrarā la segona xerrada, centrada en el Certificat digital per a entitats, i que anirā a cārrec de Roger Santiago, expert en gestiķ d’entitats.

Aquestes sessions formatives que van iniciar-se al febrer s'inclouen en el pla de dinamitzaciķ associatiu que impulsa l'Ajuntament d'Argentona. 

Per fer la inscripciķ al cicle de xerrades i tallers amb entitats envieu la vostra solˇlicitud mitjanįant el formulari que trobareu al següent enllaįPer a més informaciķ podeu adreįar-vos a la regidoria de Participaciķ Ciutadana, trucant al 937974900 o enviant un correu electrōnic a participacio@argentona.cat.

Publicat el 04.04.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter