Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 04.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou cicle de xerrades i tallers amb entitats
banner cicle xerrades 2
A l'abril s'oferirà a les associacions una formació sobre el procediment per sol·licitar subvencions i al maig una relacionada amb el certificat digital.

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona organitza la segona part del cicle de xerrades i tallers amb entitats, que atén les inquietuds i necessitats formatives expresades per les entitats durant la primera part del cicle.

La primera proposta d'aquesta fase serà la xerrada sobre Com demanar una subvenció de l’Ajuntament, que es es repetirà els dies 16  d'abril a les 19:00 i el 20 d'abril a les 20:00 a la Sala d'actes de l'Ajuntament Nou, per tal de facilitar-ne l’assistència al màxim nombre de persones. Aquesta xerrada anirà a càrrec de personal de l’Ajuntament d’Argentona. El dia 31 de maig (19 hores, Saló de Pedra de l’Ajuntament Vell) se celebrarà la segona xerrada, centrada en el Certificat digital per a entitats, i que anirà a càrrec de Roger Santiago, expert en gestió d’entitats.

Aquestes sessions formatives que van iniciar-se al febrer s'inclouen en el pla de dinamització associatiu que impulsa l'Ajuntament d'Argentona. 

Per fer la inscripció al cicle de xerrades i tallers amb entitats envieu la vostra sol·licitud mitjançant el formulari que trobareu al següent enllaçPer a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Participació Ciutadana, trucant al 937974900 o enviant un correu electrònic a participacio@argentona.cat.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800