Biblioteca
Literatura
Parlem de clàssics
Combray de Marcel Proust

Combray de Marcel Proust, primera de les set novel·les que formen A la recerca del temps perdutés el llibre proposat per l'activitat Parlem de clàssics d'aquest mes de març a la Biblioteca Municipal d'Argentona.

Combray és una petita localitat francesa, situada no gaire lluny de la capital, inspirada en el poble on Marcel Proust passava de petit les vacances d'estiu. I és, també, un dels noms mítics de la literatura del segle XX, un relat d'una bellesa intensíssima i sostinguda, centrada en la iniciació d'un adolescent en el culte a la bellesa, la literatura i el descobriment de les seves pulsions eròtiques.

Aquesta activitat serà conduïa per la Glòria Farrés, professora a la Facultat d'Humanitats de la UPF i crítica literària a diferents mitjans de comunicació, serà qui s'encarregarà de contextualitzar l'obra analitzada a una primera part. Després moderarà el debat que generi la novel•la entre tots els assistents, que compartiran les seves impressions.els assistents, que compartiran les seves impressions.

Ja podeu passar a recollir els llibres al taulell d'adults de la biblioteca.

Combray

Dimarts
6
març
2018
19h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona
Adreça C/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aproximadament
Organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800