Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Biblioteca


La Biblioteca Municipal d´Argentona és un servei públic i gratuīt obert a tota la poblaciķ des de l´1 de gener de 2014. Tots els documents sķn de lliure accés i consulta, i la majoria es poden emportar en préstec amb el carnet d´usuari que és gratuīt.

El Fons bibliogrāfic estā format per més de 19.500 títols. Cal destacar la colˇlecciķ de publicacions locals, així com l´hemeroteca, amb 40 títols de revistes i 8 de diaris.

Activitats culturals

Des de la Biblioteca Municipal s´organitza la Tertúlia literāria, reuniķ de carācter mensual, adreįada a tothom que vulgui parlar sobre literatura, fent una lectura conjunta d´un mateix llibre i del qual després entre tots els participants es fa un anālisi compartit de les reflexions que es poden desprendre del llibre tractat. Es realitza cada darrer dijous de mes, exceptuant els mesos de juliol i agost, i es treballa amb una programaciķ semestral per tal d´organitzar les lectures. El punt de trobada és la Sala infantil a dos quarts de vuit del vespre, cada darrer dijous de mes.

Tardes de contes pels més petits, variables en dia, i que prčviament s´anuncien, a on es fa una lectura de conte als més petits, per tal d´inculcar-los l´amor per la lectura. De tant en tant, s´acompanya amb petits tallers de manualitats o bé teatralitzacions de les histōries explicades.

pastilla web reglament biblioteca

pastilla web full alta usuari

pastilla web novetats
 
Dades del Servei

c/ Gran, 3-5

bibliotecaargentona@gmail.com

Facebook www.facebook.com/bibliotecaargentona 

Twitter
twitter.com/biblioArgentona

Horari hivern

Del 16 de setembre al 30 de juny. Matins: de dimarts a divendres de 9:30 a 13h dissabtes de 10 a 13.30 Tardes: Dilluns a divendres de 16 a 20:30h

Horari estiu


De l´1 de juliol a l´15 de setembre. Matins: De dimarts a divendres de 10 a 13. Tardes: De dilluns a divendres de 16 a 20:30h

Vacances
Del 31 de juliol al 18 d'agost (ambdķs inclosos).

Horaris especials 23 de juny, 31 d'octubre. Tancat el dies 15 d'abril, el 9 i 30 de desembre

AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014