Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Biblioteca

La Biblioteca Municipal d´Argentona és un servei públic i gratuīt obert a tota la poblaciķ des de l´1 de gener de 2014. Tots els documents sķn de lliure accés i consulta, i la majoria es poden emportar en préstec amb el carnet d´usuari que és gratuīt.

El Fons bibliogrāfic estā format per més de 19.500 títols. Cal destacar la colˇlecciķ de publicacions locals, així com l´hemeroteca, amb 40 títols de revistes i 8 de diaris.

La biblioteca estā present a les xarxes socials:

logofacebooklogoinstagramlogotwitter

Activitats culturals

Des de la Biblioteca Municipal s´organitza la Tertúlia literāria, reuniķ de carācter mensual, adreįada a tothom que vulgui parlar sobre literatura, fent una lectura conjunta d´un mateix llibre i del qual després entre tots els participants es fa una anālisi compartit de les reflexions que es poden desprendre del llibre tractat. Es realitza cada darrer dijous de mes, exceptuant els mesos de juliol i agost, i es treballa amb una programaciķ semestral per tal d´organitzar les lectures. El punt de trobada és la Sala infantil a les set del vespre, cada tercer dijous de mes.

Tardes de contes pels més petits, variables en dia, i que prčviament s´anuncien, a on es fa la lectura d'un conte als més petits, per tal d´inculcar-los l´amor per la lectura. De tant en tant, s´acompanya amb petits tallers de manualitats o bé teatralitzacions de les histōries explicades.

pastilla web reglament biblioteca

pastilla web full alta usuari

pastilla web novetats
 
Dades del Servei

c/ Gran, 3-5

Telčfon: 937971215

bibliotecaargentona@gmail.com

Horari hivern

Del 16 de setembre al 30 de juny. Matins: de dimarts a divendres de 9.30 a 13h i dissabtes de 10 a 13.30h Tardes: Dilluns a divendres de 16 a 20.30h

Horari estiu

De l´1 de juliol al 15 de setembre. Matins: De dimarts a divendres de 10 a 13h. Tardes: De dilluns a divendres de 16 a 20.30h

Vacances
Del 13 d'agost al 19 d'agost(ambdķs inclosos).

Horari especial :31 d'octubre. Tancat el dies 30 d'abril, 10 de setembre, 7, 24 i 31 de desembre