Biblioteca
Literatura, Conferència
Presentació llibre
La Musa d'ulls verds

La Musa d'ulls verds és la segona novel·la publicada per l'argentoní Esteve Pagès, qui ens endinsa aquest cop per un món d'intrigues que giren entorn un assassinat.

En Cesc fa quatre anys que viu una vida tranquil·la i sense al·licients. La major part del temps el dedica a la seva feina; treballa de forma metòdica i aplicada com a traductor. Només els divendres a la nit la seva rutina setmanal es trenca de forma premeditada i abrupta. Una tarda, però, tot aquest benestar insuls es trenca. Irromp a la seva vida un fet inesperat que alterarà de forma brusca el seu dia a dia. De cop i volta es trobarà a l'ull de l'huracà d'un fet mediàtic. Aquesta situació posarà la seva ment contra les cordes, angoixarà les seves emocions i l'obligarà a actuar i prendre decisions. Es veurà empès a transitar pels seus propis límits, descobrint al capdavall què és capaç de fer per sobreviure i arribar a comprendre's. Caldrà recular fins molt lluny per resoldre el misteri que l'aclapara. Caldrà anar al passat i a l'interior; regirar-los i reconstruir-los. Reescriure-ho tot.

La Biblioteca Municipal acollirà la presentació de la novel·la, amb un acte que comptarà amb la presència d'Enric Pagès, professor, i de l'autor

dd

Dijous
4
gener
2018
19h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona
Adreça C/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aproximadament
Organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800