Igualtat i Cooperació
Cursos
Jornada de “Coeducació i acció educativa”
La Comissió de Prevenció de Violències Masclistes de la regidoria d'Igualtat organitza una jornada pràctica per promoure la cooeducació en els centres escolars
La Jornada comptarà amb la col·laboració de la senyora Mercè Otero Vidal referent en temes d'Igualtat, justícia social i compromesa amb la coeducació.

El proper dijous dia 9 de juny la regidoria d'Igualtat organitza una Jornada de “Coeducació i acció educativa”. Es tracta d'una acció que es promou des de la Comissió per a la prevenció de Violències Masclistes en la qual participen representants de tots els equip docents dels centres escolars del municipi.

Els participants realitzaran un treball pràctic que girarà al voltant d'actuacions específiques de sensibilització per compartir la necessitat de treballar la coeducació, l'orientació afectivosexual, l’ús de llenguatge, la prevenció de desigualtats, entre d'altres aspectes amb l'equip docent de les escoles bressol de primària i secundària a més de les educadores del Casal de joves.

A aquesta jornada hi assistirà la Regidora de Serveis Socials, RRHH, Igualtat i Cohesió, Susana López.  

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dijous
9
juny
2016
13h
Lloc Escola Bernat de Riudemeia
Adreça Carrer Bernat de Riudemeia, 27
Hora 13 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Tipus d'acte Cursos
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800