Cultura i Festes
Música
Coetus. A La Sala
Coetus és la primera orquestra de percussió ibèrica que es coneix. Neix de la inquietud del seu director Aleix Tobias de reunir els instruments de percussió que tenim a la Península Ibèrica, majoritàriament desconeguts.

bannercompraentrades

coetus

Coetus els uneix, els dota d'un llenguatge propi inspirat en els ritmes tradicionals però amb un enfocament modern creant un diàleg intens amb les veus. Coetus ens condueix a les nostres arrels transmetent una alegria molt viva plena de força.

Coetus és una veu llatina que significa unió, reunió... aquesta és potser la paraula que millor defineix l'essència i l'ambició d'aquest grup. La força i l'emoció de 17 persones en escena ens transmet una alegria molt viva.

CRÍTIQUES

" ...Coetus aconsegueix moure l'interior de l'espectador i omplir-ho d'alegria amb una intensitat gens habitual... un pensa cóm és que un grup així no s'havia inventat abans?” Jordi Martí, El Punt.

“... hem tingut la sort de trobar aquest trebol de quatre fulles anomenat Coetus” Interfolk. • “Un autèntic banquet ibèric de pota negra , trepidant, alegre i justament ovacionat” Xavier Castellon, El Punt Avui

MEDIA I WEB

https://www.youtube.com/watch?v=92mmXSU0JWs

https://www.youtube.com/watch?v=NKUtpF8V-nA

https://www.youtube.com/watch?v=-OgvHNeDhrU

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
16
abril
2016
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 13€ (taquilla) 10€ (anticipada) 8€ (abonament. Mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800