Cultura i Festes
Teatre
Conillet. A La Sala
Una mare rep una carta de l'escola on li diuen que el seu fill... no progressa adequadament. Aquest fet dispara l'acció de l'obra i el cor de l'únic personatge de Conillet. Amb Clara Segura

bannercompraentrades

Una dona transhumana que, com si fos la justiciera d'una peli d'acció, iniciarà un viatge que l'acabarà conduint a les profunditats del seu interior i la confrontarà amb les pròpies pors i desitjos. Conillet és la selfie d'una dona polièdrica, una dona al límit que ha de fer malabars a diari per combinar totes les seves facetes i mantenir un mínim equilibri entre les seves obligacions i els seus desitjos.

Però, a quin preu? Quina d'aquestes cares –mare, amant, treballadora, ser humà, ser social, ser viu...– pesa més que les altres? La protagonista de Conillet divideix el temps i multiplica els dies; ella mateixa es multiplica i es divideix, un cop rere l'altre… Però, per més que s'hi esforça, no li surten els números.

conillet

CRÍTIQUES

“El Teatre Lliure ha decidit prorrogar l'obra 'Conillet'... davant l'èxit de crítica i de públic.” www.ara.cat

“Un text salvatge i poètic que esbudella les pors, la ràbia, i cansament d'una dona treballadora a punt d'esclatar” Mercè Rubià, www.teatrebarcelona.com

“És el text més bonic que havia llegit en molts anys. Definitiu. Colpidor. Bèstia. La seva prosa, poètica i àcida, tendra i abassegadora, se t'arrapa a l’ànima, atura el temps...” Marc Martínez, director de l'obra.

MEDIA I WEB

https://www.youtube.com/watch?v=p-5LDsdG_5Y

https://www.youtube.com/watch?v=tdqupnpDn00

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
9
abril
2016
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Durada 1h 20 minuts
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 17€ (taquilla) 13€ (anticipada) 10€ (abonament. Mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800