Igualtat i Cooperació
Cursos
Taller: Com actuar davant la violència masclista en dones grans

Des de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Argentona es promou la realització del taller obert a la ciutadania i que anirà a càrrec de l'entitat l'Hora Violeta per a treballar la promoció de l'autonomia de les dones, la igualtat de gènere i l'eradicació de la violència masclista

La sessió es portarà a terme a l'edifici de l'antiga fàbrica Velcro, el proper dimecres 3 de desembre a les 10 del matí.

Les dones grans són un grup amb un alt risc de patir algun tipus de maltractament per la confluència dels factors d'edat,  gènere i salut. Les dones víctimes de violència de gènere majors de 60 anys no apareixen en les estadístiques perquè estan immerses en el silenci. Per altra banda, és molt més difícil que una dona gran abandoni la relació d'abús en la qual viu, perquè com més temps ha estat exposada a la violència, menor és la seva capacitat de reacció. El seu llindar de resistència al maltractament és molt alt i ha après a adaptar‐se a la situació.

Per aquest motiu,  els tallers son una eina preventiva per visibilitar, identificar i reconèixer aquest fenomen donant eines per fer front a la violència, mitjançant espais d'interrelació  i comunicació que faciliti el seu empoderament.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dimecres
3
desembre
2014
10h
Lloc Antiga fàbrica Velcro
Hora 10 h
Organitza Regidoria d'Igualtat
Preu Gratuït
Tipus d'acte Cursos
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800