Notícies
Publicat el 28.08.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou curs del taller de gimnàstica terapèutica
gimnàstica terapèutica
El termini d'inscripció s'obrirà el 28 d'agost. L'activitat començarà la segona quinzena de setembre

La regidoria d'Igualtat organitza un any més el taller de Gimnàstica Terapèutica, activitat per afavorir la salut de les persones a través de l'exercici físic. La pràctica d'una activitat física moderada millora la capacitat funcional, així com la cognitiva i el benestar psicològic de les persones que hi participen, a més de millorar la seva interrelació social.

Les persones aconsegueixen millorar el seu estil de vida, afavorint l'autonomia i una major participació en la vida comunitària.

Els tallers és realitzen a l'espai de l'antiga fabrica Velcro, els dimarts i/o dijous al matí i a l'escola del Veïnat del Cros, el dijous a la tarda.

El preu de la matricula de tot el curs és de 20 euros, amb possibilitat de bonificació.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 28 d'agost a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59). 

El curs de gimnàstica terapèutica té previst iniciar les classes la setmana del 18 de setembre i es prolongarà fins a finals de juliol de 2018.

Al següent enllaç podeu descarregar els fulls d'inscripció, el primer correspon a la sol·licitud general, i el següent a la informació complementària (cal presentar els 2 documents en el moment de la inscripció, així com fer el pagament dels 20 euros, que es pot realitzar en efectiu o amb targeta):

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800