Opinió Grups Municipals
Publicat el 07.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
PSC- (Gener-Febrer-Març - 2021) - El PSC posa condicions al pressupost 2021 - Per sortir de la crisi, subvencions a famílies i entitats i promoció de l'obra pública
  • El grup municipal socialista ha fet una aposta clara per no rebaixar les partides destinades a l'atenció a les persones, en el pressupost per al 2021: ajuts individuals i a famílies, educació, salut, esport. Igualment, amb els ajuts a entitats cíviques, socials, medi ambient, esportives, culturals i de desenvolupament. El mateix pel que fa al suport a l'hoteleria, el comerç i els serveis, tan castigats per la crisi. Proposem un impuls de la Cultura, realista amb la celebració d'espectacles públics, d'acord amb
    l'evolució de la pandèmia. Hem establert la necessitat de complir amb les inversions previstes en obra pública i equipaments, prioritzant les d'una reparació profunda de la Xarxa de l'Aigua, que eviti les avaries, i que ha de començar immediatament i continuar durant anys.
    Hem exigit la definició dels usos de l'edifici Velcro per a construir-hi un equipament que sigui motor econòmic del poble, incloent-hi un mercat i un espai cívic municipal i per a entitats. El pla funcional de la Velcro estarà enllestit aquest any. Primer es traslladarà la Ràdio, la Brigada, l'Escola de Ceràmica i la resta de serveis. A continuació s'emprendrà l'enderroc parcial i s'hi emplaçarà un d'aparcament en superfície, de durada transitòria, fins a la construcció del centre cívic i comercial, mercat i aparcament soterrani.
    El pressupost recull l'augment, en un dia més, de la recollida d'envasos als veïnats de la Vall de Clarà (urbanitzacions). El servei de recollida de mobles és previst fer-se almenys dos cops al mes per zona, sense que s'hagi de concertar cita abans. Els estatuts de la Companyia d'Aigües tindran en compte les propostes socialistes i s'aprovaran amb el consens dels grups municipals.

    El pressupost per al 2022 s'aprovarà en termini, de manera que el Museu de Càntir s'inclogui en el pressupost de l'Ajuntament.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800