Opinió Grups Municipals
Publicat el 14.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
PSC - (Novembre-Desembre). AJUNTAR ESFORÇOS PER LA RECUPERACIÓ EN EL 2021
 • Se'n va el 2020. Gràcies a Déu. Arriba 2021. Tant de bo sigui millor. Tenim esperança. La vacuna pot canviar la trista pandèmia que ens ha tocat viure. Pot canviar les nostres vides. Confiem que així sigui. La salut i la vida és abans que res. Portem nou mesos llargs, des del 14 de març, en els que les nostres vides han quedat alterades. Mala peça al teler. La Covid-19. Massa persones han mort. Massa persones han emmalaltit. Molts han deixat de treballar. Més atur. Molts expedients de regulació d'ocupació. Ves a saber quan cobraràs. Negocis tancats o a mig gas.

  CAL AJUNTAR ESFORÇOS I FER EFECTIUS ELS RECURSOS, VINGUIN D'ON VINGUIN

  Tot el dia sentint als mitjans de comunicació: nombre de morts, de pacients a les UCIs, índex de transmissió de la malaltia i un reguitzell de números que de vegades ni els entenem. Dificultats per veure'ns, per trobar-nos, per desplaçar-nos en transports públics. Rebrots per aquí i per allà. Residències. Geriàtrics. Perill. Positius. Negatius. Tests. El nostre pa de cada dia. Desitgem a tothom unes bones festes. Tot i que sabem que no seran com voldríem celebrar-les. Cal adaptar-nos i vetllar per la salut dels més propers i de tots plegats. És la nostra responsabilitat. Tot desitjant: any nou, vida nova. Cal també el gran esforç col•lectiu d'ajuntar al màxim els recursos públics per fer front a les necessitats dels qui més pateixen les conseqüències de la crisi econòmica:
  els treballadors de l'empresa privada, el petit comerç, la restauració, els autònoms, els sectors industrials en crisi, la cultura -teatre, música, dansa, cinema-, i tants altres ciutadans als qui la situació està fuetejant despietadament. Cal ajuntar esforços i fer efectius els recursos, ja siguin els provinents de la Unió Europea, del Govern d'Espanya, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació o el Consell Comarcal, o els del propi Ajuntament d'Argentona. Aquest és el nostre repte comú per al 2021.

  I que el Nadal ens porti l'esperança de que tot anirà millor!

  Article publicat al Cap de Creus

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800