Opinió Grups Municipals
Publicat el 14.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Junts x Cat - (Novembre-Desembre). ARA MÉS QUE MAI, CAL DONAR SUPORT A LES ENTITATS D'ARGENTONA
  • Des que va començar el 2020, hem tingut un any de pandèmia i crisi econòmica, sens dubte un mal any, també per Argentona, que no és aliena a tots aquests problemes. Des del grup JuntsxCat volem tenir un record per a totes les víctimes de la COVID-19 del nostre municipi. També tenim molt present en els nostres pensaments a tots els que ens han deixat aquest any, com ho són la filla adoptiva de la vila, Lina Casanovas o els exregidors Àngel Gómez, Paquita Carbonell, Joan Pla Vaqué, Emili Fabrés, Robert Subirón i més recentment l'exalcalde Pep Masó. A tots ells, gràcies per tot el que van fer desinteressadament per Argentona, quedi aquí aquest record.
    PORTEM AMB IL·LUSIÓ AL PLE DE DESEMBRE UNA MOCIÓ PER DONAR SUPORT A LES ENTITATS ESPORTIVES D'ARGENTONA EN AQUESTS TEMPS DE DIFICULTATS
    Queda ara el repte d'encarar un 2021 amb l'esperança que sigui força millor que aquest any que ara deixem. El reforç de l'ajuda municipal a les entitats socials com Càritas o Creu Roja haurien de ser un dels trets característics dels nous pressupostos per a l'any vinent, així com una ajuda clara i determinada a les entitats sense ànim de lucre del municipi, pal de paller de la vida social argentonina. El suport al món de la cultura també ha de ser un tret distintiu si no volem deixar caure un sector estratègic per al desenvolupament humà de la nostra societat.
    Per acabar l'any fent feina pel poble portem amb il·lusió al Ple de desembre una moció per donar suport a les entitats esportives d'Argentona en aquests temps de dificultats, un manifest en suport de la llengua catalana i una moció perquè la Generalitat declari la Festa del Càntir com a Festa Tradicional d'Interès Nacional, un dels màxims reconeixements possibles que implicarà una protecció jurídica i facilitats per obtenir subvencions.

    A tots vosaltres us desitgem:


    Bon Nadal i bona entrada al 2021, cuidem-nos molt!

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800